Žáci vydřeli těsnou výhru nad Meznem

 

Ostředečtí starší žáci zakončili včerejší domácí dohrávkou prvního jarního kola proti Meznu soutěžní část sezóny 2014/15. Počasí včera fotbalu vůbec nepřálo, byla zima a celý zápas pršelo.

 

První poločas byl v režii fotbalovějších hostů a můžeme být rádi, že z množství šancí využili jen jednu. Naše hra byla velmi rozháraná. Míč nám odskakoval od kopaček, neuměli jsme jej vůbec zpracovat. Chyběla přihrávka. Byli jsme nedůrazní v osobních soubojích. Utápěli jsme se nesmyslně v kličkování. Možná to vše bylo způsobené nervozitou ze zápasu, kdy jen výhra dávala jistotu, že neskončíme poslední v tabulce.

 

Co nás zdobilo, byla velká bojovnost a právě díky ní jsme dokázali v druhém poločase, za pomoci dvou zaváhání mezenských hráčů, výsledek otočit.

 

Díky vydřené výhře 2:1 (první domácí výhra v sezóně) mají naši žáci jistotu, že se 13 body neskončí na posledním místě osmičlenné tabulky, protože mají o bod více než jejich včerejší soupeř. Na konečné umístění musí počkat do víkendu, kdy se hrají zbylé zápasy.


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci