Stolní tenisté v baráži neuspěli, ale naděje na postup do OP-3 žije

 

V pátek odjížděli naši stolní tenisté k druhému utkání baráže do Pyšel v sestavě Stanovský, Vosádka, Žydyci J- + R- s vírou, že vylepší dojem z domácího utkání, které jednoznačně prohráli 2:16.

 

Domácí dali šanci dalším hráčům kádru, ale zápas skončil ještě větším výpraskem než domácí zápas minulý týden. Pouhých deset vyhraných setů a porážka 18:0 nepotřebují komentář.

 

Barážové klání mezi třetím týmem čtvrté třídy, tedy námi a předposledním týmem třetí třídy vyznělo jednoznačně v poměru 2:34 pro tým z Pyšel. Rozdíl mezi soutěžemi je tedy výrazný.

 

Přes krutou porážku stále existuje naděje, že náš tým bude hrát v nové sezóně třetí třídu, stačí aby se přihlásili dva nové týmy a mělo by to dle vyjádření šéfa STK pana Součka stačit k administrativnímu přeřazení do třetí třídy. O přihlášení nových týmů uvažují v Divišově, Bystřici a Pyšelých. V červenci bude jasno.

 

 

Sokol Pyšely B - Sokol Ostředek A 18:0

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci