Kuba Horák přichází na půlroční hostování, vracejí se Lukáš Uršic a Pepa Šilhavý

 

Kuba Horák bude hrát na jaře v Ostředku a bude tak velkou posilou pro jarní boje!

 

Klub o něj usiloval již před třemi roky, když vybojoval postup do okresního přeboru. Benešov jej tehdy ovšem prodal do Teplýšovic, odkud nyní přichází na půlroční hostování. Na vlastní přání putuje opačnou cestou Fanda Macháček, který do Teplýšovic chtěl odejít již vloni.

 

Kubovi přejeme, ať se mu v domácích ostředeckých barvách daří!

 

Do týmu se vrací Lukáš Uršič, který na podzim cestoval po Jižní Americe a také Pepa Šilhavý, který si ale na sobotním tréninku poranil koleno. Na marodce nadále zůstávají Ondrové Hanibal a Vildman, kteří by se mohli vrátit v létě a pak by náš tým, který se vinou mnoha zranění rozpadl na jaře loňského roku, mohl být kompletní a v plné síle.

 

Na návrat do trojky to asi nevypadá, ztrácíme na první místo 5 bodů. Ale kdo ví, míč je kulatý a hned první mač doma s Pecerady napoví. Přijďte naše hochy povzbudit v sobotu 4.dubna od 16h!

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci