Stolní tenisté vyhráli během víkendu jen jeden zápas ze tří

 

Na ostředecké stolní tenisty čekaly o tomto víkendu tři soutěžní zápasy. Áčko nejprve v pátek hostilo Čerčany a pak v neděli odehrálo odložený zápas s Olbramovicemi, se kterými změřilo předtím v pátek síly pro změnu béčko.

 

Páteční duel áčka s Čerčany, které stále nevydýchaly náš oprávněný protest a následnou skreč zápasu z první poloviny soutěže, byl hodně vyhecovaný. Soupeř, který podle očekávání přivezl i hráče hrajícího OP2, aby nám ukázal, si neustále na něco stěžoval. Sportovně ale musíme uznat, že čerčanští byli tentokráte ještě nad naše síly a zaslouženě si odvezli tři body.

 

Béčko bojovalo ve stejný čas v Bystřici, kde hrají své zápasy Olbramovice. Domácí se sešli pouze ve třech, takže naši vedli před prvním mačem již 5:0, bohužel se jim ale žádný další zápas vyhrát nepodařilo.

 

V neděli přijeli Olbramovice do Ostředka k odloženému zápasu s áčkem ve stejném složení, tedy opět ve třech. Našim se podařilo rychle přidávat další bodíky a rozhodnout tak o své výhře proti oslabenému soupeři. Ve vyrovnané tabulce patří áčku páté místo, ale ztráta na bronzovou pozici není velká. Na čtvrté Olbramovice je pak jen jeden bodík.

 

Sokol Ostředek A - Slavoj Čerčany C 7:11

 

SDH Olbramovice C - Sokol Ostředek B 13:5

 

Sokol Ostředek A - SDH Olbramovice C 13:5

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci