Žáci skončili na pěkném 5-místě na Stříbrnoskalickém poháru 2015

 

Po zimní přestávce jsme se poprvé sešli na halovém turnaji, který pořádala TJ Meteor Stříbrná Skalice v hale ZŠ Sázava.

 

FK Říčany – Sokol Ostředek 4:1

 

První zápas jsme se utkali s Říčany, účastníkem krajského přeboru. Po dlouhé zimní přestávce jsme nebyli tak sehraný, jako naši protihráči. Snažili jsme se s nimi držet krok, ale po zbytečných chybách jsme inkasovali 3 góly. Dokázali jsme snížit na 3:1. Gól dávala Nikola Holubková. Další gól už jsme nedokázali vstřelit. V posledních minutách zápasu jsme dostali ještě jeden gól.

 

SK Mirošovice – Sokol Ostředek 9:0

 

Čekal nás další silný soupeř. Naší nesehranost a chyby v obraně využili soupeři a několikrát šli v přečíslení na naší bránu.

 

Sokol Ostředek – SK Chocerady 1:3

 

Náš poslední zápas ve skupině byl proti Choceradům. Naše hra se zlepšila a hráli jsme vyrovnaný zápas. Z rohu jsme inkasovali gól (1:0). Po útoku Matěje Hampla jsme se dostali k choceradské bráně, kde přihrával a po nešťastné teči jednoho z choceradského hráče jsme vyrovnali na 1:1. Pár minut před koncem nám vstřelili další gól. Snažili jsme se ještě vyrovnat, ale už skórovali jen Chocerady.

 

Meteor Stříbrná Skalice – Sokol Ostředek 1:1 , 0:1 na penalty

 

O play-off 5. až 8. místo jsme se postavili proti pořádajícímu týmu. Byl to opět vyrovnaný zápas. Snažili jsme se přehrát soupeře, ale ten nám nic nedal zadarmo. Na obou stranách bylo mnoho šancí. Jako první dali gól domácí. Matěj Hampl se dostal k míči a po jeho přesné střele jsme vyrovnali. Do konce utkání se stav nezměnil a tak přišli na řadu penalty. Jako první kopali protihráči, kteří ale nedali. Od nás se odhodlaně postavil proti brankáři Matěj, který nezklamal a poslal nás do vedení (0:1). Skalice nedala ani druhou penaltu, a tak jsme se mohli radovat z první výhry a postupu do utkání o konečné 5.místo.

 

Sokol Ostředek – SK Chocerady 3:2

 

V boji o 5. místo jsme se opět setkali s rivalem z Chocerad. Tentokrát jsme nechtěli odejít v roli poražených. Jako první jsme šli do vedení my. Po zmatcích před soupeřovou brankou se k levé tyči trefila Nikola. Další gól se snažila dát z dálky Kristýna Kubíková, ale míč se nedostal za brankovou čáru. K tomu nám pomohl Ota Mareček, když míč poslal těsně vedle brankáře do brány. Hráči z Chocerad, ale nepřestali hrát a stihli srovnat skóre. Chyběly dvě minuty do konce. Po chybě soupeře na naší půlce vybojovala míč Nikola, která s míčem doběhla před branku soupeře a skórovala. Poslední zápas na tomto turnaji jsme tedy vyhráli 3:2 a celkově jsme se umístili na 5. místě.

 

Konečné pořadí turnaje

1. FK Posázaví
2. Sokol Mukařov
3. FK Říčany
4. SK Mirošovice
5. Sokol Ostředek
6. SK Chocerady
7. Meteor Stříbrná Skalice
8. Sokol Struhařov

 

Naše sestava: Martin Škvor - Monika Svobodová, Kristýna Kubíková, Ota Mareček, Matěj Hampl, Jarda Rezek, Nikola Holubková, Patrik Svatoň, Zuzana Vernerová, Jakub Mistoler a Pavlína Rezková.

 

Nikola Holubková

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci