O víkendu výhra, plichta a těsná prohra

 

Fotbalisté v sobotu bez několika hráčů základní sestavy vyhráli v Soběhrdech. Žáci přišli o výhru těsně před koncem. Přípravka opět nedokázala využít šance a odešla poražena.

 

Starší přípravka: Sokol Ostředek – Sokol Krhanice 0:1 (0:0)

 

Přípravka opět předvedla plejádu neproměněných šancí a Krhanice nám pak vstřelily jediný a rozhodující gól z trestného kopu, když jsme neměli vůbec postavenou zeď. Našim prckům nelze vytknout absenci bojovnosti, spíše naopak a možná z přemíry snahy pramenilo to, že netrefovali balóny, špatně ho zpracovávali a zbytečně tak o něj přicházeli.

 

Sestava:
Hajný – Mistolerová, Svoboda, Rezková, Vrána, Barešovi V.+V., Biras J., Smrkovský, Hýblová

 

Starší žáci: Sokol Ostředek – Sokol Miličín 2:2 (2:1)

 

Žáci se představili v novým modrobílých dresech, které jsme získali zdarma v rámci projektu Nakopni to s KIKem - v rámci celorepublikové akce jsme byli 8. nejrychleji reagujícím klubem. Naši pokračovali v dobrém výkonu, který předvedli minulý týden v Načeradci.

 

Naše branky zařídila Nikola Holubková, která v sobotu opět skórovala v druhé dorostenecké lize z Minervu FF. Nejprve sebrala na půlce míč, dostala se po lajně až před bránu a střelou pod břevno zavěsila. Těsně před půlí pak využila hrubku miličínského gólmana, který ji na servíroval míč přímo na kopačky.

 

Když chyběly asi dvě minutky pustil za svá záda, jinak výborně chytající, Martin Škvor střelu z půlky hřiště a hosté srovnali. Třetí a vítězný gól měl následně na kopačkách Matěj Hampl, když šel z úhlu sám na gólmana, ale nedal.

 

Bodík se ale počítá. Žáci zakončí podzimní sezónu příští neděli zápasem v Bílkovicích.

 

Sestava:
Škvor M. – Svobodová, Horáková, Rezek, Mareček, Holubková, Kubíková, Hampl, Maroušek, Škvor T., Mistoler, Svatoň, Vernerová

 

FK Soběhrdy B – Sokol Ostředek 1:5 (1:3)

 

Před sobotním derby v Soběhrdech začala chodit jedna omluvenka za druhou, a tak měl kouč Mirek Lejček asi těžkou hlavu z toho, jak tým postavit. Chybělo mu několik hráčů základní sestavy. Premiéru v brance v mistrovském utkání zažil David Luzum, prvně na podzim pak hrál Tomáš Sadílek.

 

Zápas jsme proti slabému soupeři měli pod kontrolou a s přehledem si připsali tři body. Nicméně, jak konstatovali někteří hráči, bylo to pralesní holomajzna a ne fotbal. Díky zaváhání Jablonné jsme poskočili na čtvrtou příčku.

 

Branky: Špalek E. 2, Sadílek 2, Sedlmaier

 

Sestava:
Luzum – Eichler, Krejcárek, Kapal, Müller – Nerad, Škvor M., Florián, Špalek E. – Zikmund (60.Sadílek), Sedlmaier


 

 



   

Foto: M.Škvor, R.Kotil

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci