Fotbalisté přivezli z Bystřice bod za remízu 2:2

 

Včera vstoupili naši fotbalisté v Bystřici po letech opět do vod pralesní ligy. Soupeřem jim bylo místní béčko, které v loňském roce hrálo ve spodní půlce tabulky, a tak byl předpoklad, že bychom měli přivézt tři body.

 

Našim barvám se hrubě nevydařil začátek a po zaváhání obrany jsme brzy prohrávali. Přes řadu šancí se nám v prvním poločase skórovat nepodařilo. Přeskupením řad do druhé půlky se naše údernost zlepšila a brankami Edy Špalka a Fandy Sedlmaiera jsme skóre otočili. Z vedení jsme se bohužel neradovali dlouho, soupeř potrestal další zaváhání našich zadních řad a srovnal na konečných 2:2.

 

Trenér Mirek Lejček hodnotil utkání takto: „Z naší strany to byl zmatek, nedokážeme si pořádně přihrát a když už máme šance, tak je nedokážeme využít. Za týden už by měl hrát Milan Škvor, tak by se měla hra zlepšit.“

 

Zápas nám nastavil zrcadlo, soupeře jako Bystřice bychom měli porážet. Budeme se asi muset smířit s faktem, že zlaté časy ostředeckého fotbalu jsou pryč a budeme rádi za lepší střed tabulky ve čtyřce. Pozitivem byla skutečnost, že trenérovi bylo k dispozici konečně více hráčů než v přípravě.

 

V neděli od 17h nás v prvním domácím zápase čeká favorit naší skupiny – Slavoj Čerčany, který o víkendu nastřílel dvanáct gólů soběhrdskému béčku. Přijďte naše borce dohnat k výhře!

 

Sestava:
Škvor J. – Fiala, Krejcárek, Eichler, Müller – Měchura, Florián, Špalek E., Macháček – Zikmund, Nerad
střídali: Sedlmaier, Luzum, Špalek R.


 

Foto: Jitka Hanibalová

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci