Fotbalové vzpomínání

Před blížícím se prvním mistrovským utkání našich fotbalistů si s námi můžete zavzpomínat. Díky fotografiím z archívu pana Milana Škvora st. si připomeňme dobu dávnou i relativně blízkou. Na fotkám vidíme řadu známých tváří hráčů i funkcionářů, kteří psali skoro padesátiletou historii ostředeckého fotbalu. Současně si můžeme udělat obrázek, jak vypadalo hřiště i celý areál v 60.letech, kdy se u nás v Ostředku začal hrát fotbal a jak se postupně zázemí vylepšovalo. Srovnáme-li si například dnešní pažit s drnovištěm a hřištěm s velkými plochami bez trávy z minulosti, pochopíme i některá současná opatření, která mají trávník chránit.

Pokud byste někdo měl ve svém archívu další fotografie (nejen z fotbalu) nebo i jiné historické dokumenty popisující dění v TJ , prosíme o jejich zapůjčení, abychom si je mohli oskenovat a uložit do archívu. Případně o jejich naskenování a zaslání emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Děkujeme. 


  

  

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci