Ostředečtí fotbalisté stojí na prahu nové sezóny

 

Ostředečtí fotbalisté stojí na prahu nové sezóny- Po sestupu do pralesní ligy doznal ostředecký dospělý fotbal velkých změn- Na podzim 2014 bude naše barvy reprezentovat pouze jeden tým složený téměř výlučně z našich vlastních hráčů-

 

Výbor TJ rozhodl, že pokud by měl přijít nějaký hráč na hostování či přestup, tak pouze zadarmo- Zájem jsme měli o Davida Kumstu, Martina Procházku a Petra Zikmunda- Prvně jmenovaný se po dvou letech rozhodl vrátit do Mirošovic, které trpí nedostatkem hráčů- Za Prochyho požadovala Libež hráčskou výměnu – Fandu Macháčka, na kterou jsme nepřistoupili- Hostování P- Zikmunda se zatím nedořešilo-

 

V létě skončilo také hostování M- Kodadovi(Sokol Senohraby) a choceradským J-Kofroňovi a V- Ptáčkovi- O předčasné ukončení hostování a návrat do SK Chocerady B požádali J- Kuželka a L-Tusjak-

 

Pro novou sezónu nestanovil výbor žádné konkrétní cíle- Snahou bude hlavně zkonsolidovat kádr a podle výsledků se uvidí- Přáním je, aby hráči měli z fotbalu radost a chodilo hodně diváků-

 

Naše mužstvo zahájí sezónu oslabeno o několik klíčových hráčů. I nadále nemůžeme počítat s Ondrou Hanibalem a Ondrou Vildman. Oba čeká operace kolene a dlouhá rekonvalescence, patrně nebudou k dispozici ani na jaře. Na podzim se do hry nezapojí také Lukáš Uršic (služebně v zahraničí) a patrně ani Petr Florián, kterého čeká operace kolena.

 

Až v druhé polovině září se na trávníku objeví Milan Škvor, který absolvoval v červenci operaci kolene a také snad Pepa Šilhavý, který vynechal celé jaro kvůli svalovému zranění.

 

Přes toto oslabení a neznalost síly soupeřů se domníváme, že bychom se měli pohybovat v horní půlce tabulky. Díky aktivní komunikaci s OFS jsme dosáhli zařazení do jedné z benešovských skupin čtvrté třídy a čekají nás atraktivní derby (Čerčany, Přestavlky, Soběhrdy) či kvalitní hřiště (Pořičí, Bystřice, Neveklov).

 

První trénink absolvují fotbalisté již tuto středu od 18.30.

 

V neděli 10.8. hrají první přípravný zápas od 17.30h v Ondřejově a další sobotu (16.6.) je čeká utkání na hřišti Sokola Struhařov (Pha-V).

 

První mistrovský zápas sehrajeme v neděli 24.8. v Bystřici, za týden pak doma přivítáme hráče z Pecerad.

 

Přijďte naše hráče podpořit – domácí zápasy hrají v neděli odpoledne. Koliba bude opět v provozu s nabídkou jako na jaře.

 

Těšíme se na vás!



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci