Áčko v Olbramovicích dřelo, ale nakonec těsně prohrálo

 

SK Olbramovice - Sokol Ostředek 2:1 (1:1)

 

Áčko pod vedením nového trenéra Martina Svobody z Divišova, který nám slíbil pomoc na poslední čtyři mače této sezóny, v sobotu v Olbramovicích dřelo, ale nakonec odešlo těsně poraženo. Nový trenér se snažil tým probudit přeskupením řad, bohužel moc možností neměl, protože měl k dispozici jen jedenáct zbylých mušketýrů. Až v průběhu dorazil Vasil Kančij, kterému patří díky. Ostatní z oslovených hráčů béčka bohužel z různých důvodů nemohli pomoci.

 

Zápas nezačal dobře. V 8.minutě jsme ztratili na půlce míč, soupeř podnikl rychlý kontr, který zakončil střelou z dobrých 20 metrů. Zdálo se, že gólman Martin Procházka balón má, ale ten bohužel před ním na drnu odskočil a najednou byl za jeho zády.

 

Ve 12.minutě měl domácí gólman plné ruce střely Petra Floriána z trestného kopu. Z protiútoku nastřelili domácí břevno.

 

Velká bojovnost našeho týmu byla odměněna ve 38.minutě. David Kumsta poslal pěkný centr do vápna a Eda Špalek poslal míč pohotovou střelou k tyči a srovnal.

 

V 52.minutě mohlo být ještě veseleji, při šanci Edy Špalka jsme již zvedali ruce, ale míč těsně minul branku. Za čtyři minuty se dostal ke střele 25 metrů olbramovický Karda a bohužel trefil přesně k tyči. Prochy neměl opět nárok.

 

Naši se snažili, ale již si žádnou šanci na srovnání nevytvořili. Nicméně si zaslouží pochvalu. Fotbalovost k vidění moc nebyla, ale bojovnost ano, což je příslibem do sobotního zápasu roku s Netvořicemi. Efekt nového kouče by mohl pomoci.

 

U soupeřů nedošlo k žádnému překvapení. Liga pokladníků, do které jsme se odmítli zapojit, vrcholí, vyhráli všichni, jen Týnec doma vysoko prohrál se Soběhrdy. Ačkoliv jsme klesli na poslední příčku, stále si to můžeme uhrát.

 

Sestava:

Procházka - Kumsta, Krejcárek, Macháček, Müller - Měchura, Škvor M., Špalek E., Fiala - Florián, Škvor J. (66.Kančij)

 

Sokol Popovice B - Sokol Ostředek B 7:0 (4:0)

 

Sestava:

Špalek R. - Kapal, Eichler, Sadílek P., Nerad - Kančij, Bouška, Zikmund, Sedlmaier - Šimáček M.

 


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci