Áčko blízko bodu v Křečovicích

 

O uplynulém víkendu se všechny naše týmy, jak se na jaře už bohužel stalo tradicí, vracely domů s prázdnou. Áčko s nadále velkým počtem zraněných bylo blízko bodům v Křečovicích.

 

Starší přípravka: SK Pyšely - Sokol Ostředek 12:1 (6:0)

 

Čestnou branku našich barev vstřelil Vláďa Maroušek.

 

Starší žáci: Sokol Zdislavice - Sokol Ostředek 9:0

 

Vltavan Křečovice - Sokol Ostředek 3:2 (2:2)

 

Áčko, stále bez řady marodů, bylo na větrné hůrce v Křečovicích blízko bodům, ale nakonec odjelo s prázdnou a ještě přišlo o vyloučeného Lukáše Uršice. Na vedoucí gól domácích jsme odpověděli góly Petra Floriána z penalty a Edy Špalka. Domácí ale rychle srovnali - to vše se událo v prvních dvanácti minutách zápasu. Do půle pak již gól nepadl. V druhé půlce jsme dali gól, který rozhodčí Urban nejprve uznal a pak odvolal. Křečovice urvali výhru po naší ztrátě na půlce hřiště v závěru zápasu. Křečovice nám jako soupeř nesedí, od jejich postupu do trojky jsme s nimi uhráli jen jeden bod.

 

Výsledky soupeřů nám nahráli do karet, na Václavice a Týnec ztrácíme jen dva body, Netvořice se přiblížili jen o bodík, takže na nás ztrácí tři body. V sobotu nás čeká Myslič, jiný výsledek než výhra by znamenal velkou komplikaci v cestě za záchranou.

 

Sestava:

Procházka - Měchura, Florián, Uršic, Müller - Fiala, Škvor J., Macháček, Špalek E. - Kumsta, Nerad F.

 

Sokol Chotýšany B - Sokol Ostředek B 4:0 (2:0)

 

Sestava:

Podroužek - Sadílek P., Kapal, Eichler, Špalek R. - Zikmund, Kančij (60.Šimáček M.), Ptáček, Sedlmaier - Koudelka, Šimáček O. (65. Nerad F.)


 


 

 

Foto: J.Hanibalová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci