Víkendový trojzápas v Krhanicích jsme nezvládli

 

Uplynulý víkend byl ve znamení měření našich sil s Krhanicemi, kam vyrazily kromě besa všechny další týmy. V konfrontaci jsme výsledkově neuspěli, horší jsou ale zranění dvou klíčových špílmachrů áčka.

 

Starší přípravka: Sokol Krhanice – Sokol Ostředek 2:1 (2:1)

 

Nekompletní přípravka podala dle vyjádření trenéra Milana Hajného velmi dobrý výkon: „Hráli jsme velmi dobře, i soupeř říkal, že jsme byli lepší. Škoda, že jsme trefovali jen břevna a tyčky.“

 

Naší branku vstřelil Filip Biras.

 

Sestava:
Bareš Vítek – Svoboda, Mistolerová, Rezková, Vrána, Bareš Vojta, Birasové F.+J. 

Starší žáci: Sokol Krhanice – Sokol Ostředek 10:0

 

Jak konstatoval trenér Láďa Tinák, zápas našim nesedl a zaslouženě prohráli.

 

Sestava:
Škvor M. – Holubková, Horáková, Kubíková, Svobodová, Vernerová, Mistoler, Hampl, Rezek, Maroušek, Svoboda

 

Sokol Krhanice – Sokol Ostředek 3:0 (2:0)

 

Na zápas s lídrem soutěže jsme vyrazili bez standardního gólmana. Nominovaný Martin Procházka měl problém se zády. Jirka Škvor i Fanda Nerad byli daleko od Ostředka a Petr Podroužek upřednostnil grilování před pomocí svému klubu s nečekaným problémem. Do branky se postavil David Kumsta a nevedl si podle trenéra Bohouše Slabého špatně: „Giňu za prohru nemůžeme obviňovat, nic nepokazil. Soupeř nic nehrál, ale když za bezbrankového stavu trefíme břevno a Machy běžíčí sám na gólmana pošle míč hodně vedle, tak nemůžeme bodovat. Velké oslabení pro nás znamenalo a bude znamenat zranění kolene Ondry Hanibala i svalové zranění Milana Škvora. Zápas jsme dohrávali půlhodinu o deseti, za Milana už jsem neměl koho na hřiště poslat.“

 

Ondrovi přejeme, aby zranění nebylo moc vážné, brzy byl fit a mohl nám na podzim opět pomoci, na jaře už asi na fotbal může zapomenout. Milan by snad za 2-3 týdny mohl znovu naskočit do zápasů, podle posledních zpráv se stav rychle zlepšuje. Problém se zády naopak avizuje Honza Kuželka.

 

Trenér Slabý bude proti Pyšelům asi horko těžko skládat jedenáctku. Podle posledních zpráv by už měl hrát Petr Bürgel, naopak návrat Kamila Krejcárka je stále nejistý. Zbytek týmu bude muset v sobotu vložit do zápasu srdíčko, těžkého soupeře přehrát a připsat si další tři body do tabulky.

 

Video ze zápasu: http://youtu-be/CkK0NArkSOM

 

Sestava:
Kumsta – Macháček, Tusjak, Uršic, Müller – Měchura, Škvor M., Hanibal (Fiala), Špalek E. – Kuželka, Florián

 

Sokol Jankov B – Sokol Ostředek B 5:0 (3:0)

 

I beso se muselo vypořádat s absencií několika hráčů základní sestavy a nakonec ani ono nedohrálo kompletní, když ze hry odstoupil Fanda Sedlmaier. Na soupeře jsme nestačili.

 

Sestava:
Podroužek – Sadílek P., Eichler, Kančij, Špalek R. – Zikmund, Bouška, Šimáček M., Sedlmaier – Kofroň, Šimáček O. 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci