Fotbalisté v Teplýšovicích dlouho drželi krok, vraceli se ale s prázdnou-

 

Ostředečtí fotbalisté včera sehráli odložené derby z prvního kola v Teplýšovicích. Trenér Bohouš Slabý ve snaze zvýšit údernost našeho útoku přesunul na hrot Petra Floriána, na stoperu se tak prvně představil Gába Tusjak a Milan Škvor si prohodil místo s Ondrou Hanibalem.

 

Naši se vypořádali s rychlým dvoubrankovým vedením soupeře a brankami Jendy Kuželky a Ondry Hanibala (hlavou těsně před půlí) skóre srovnali. V úvodu druhé půle jsme ještě reagovali brankou Petra Floriána na třetí gól domácích, pak se ale rychlejší a fotbalovější domácí prosadili dalšími třemi góly, na které jsme už nedokázali reagovat a prohráli 6:3.

 

Trenér Bohouš Slabý viděl utkání takto: „Přeskupení sestavy se ukázalo jako dobrý krok. Petr s Jendou vpředu jezdili. Až do vystřídání Milana, zkraje druhé půlky, jsme hráli velmi dobře, řekl bych spíše až nad naše možnosti a relativně jsme s fotbalovějšími, hbitějšími a věkově o dost mladšími domácími drželi krok. Pak už se jejich kvalita prosadila a zaslouženě vyhráli. Musíme být k sobě upřímní, už nemáme na to prát se vyrovnaně se špičkou soutěže.“

 

Sestava:
Procházka – Fiala, Tusjak, Hanibal, Müller – Měchura, Škvor M., Uršic, Špalek – Kuželka, Florián
střídali: Vildman, Macháček, Kumsta


 

Foto: J.Hanibalová

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci