Fotbalisté vyšli o víkendu komplet na prázdno

 

Ostředečtí fotbalisté vyšli o tomto víkendu komplet na prázdno. V sobotu naši mládežníci nestačili na Maršovice, v neděli pak áčko dostalo pět gólů v Soběhrdech a beso prohrálo v Kladrubech.

 

Přípravka: Sokol Maršovice – Sokol Ostředek 6:0

 

Pro naše nejmenší fotbalisty to byl první jarní zápas na hrišti. Dva domluvené zápasy s Divišovem byly totiž bohužel zrušeny. Maršovice, stejně jako my, měly v prvním kole volno a tak se domluvil přáteláček v Maršovicích jako předzápas žáků. Vedle nerozehranosti byla podle trenéra Martina Nováka na hřišti znát absence několika hráčů základní sestavy. Trenér přesto tým pochválil za náznaky fotbalových akcí a vyzdvihl výkon Tomáše Škvora. Premiéru v brance na venkovním hřišti si odbyl Filip Biras.

Sestava:
Biras F. – Rezková, Mistolerová, Maroušek, Škvor T., Škvor M., Biras J., Svoboda, Tináková

 

Starší žáci: Sokol Maršovice – Sokol Ostředek 17:0

 

Pro žáky byl sobotní zápas prvním soutěžním utkáním jara. Náš tým se sešel v kompletním složení, nicméně soupeř nás jednoznačně přehrál. Branek jsme však dostali méně než na podzim doma.

Sestava:
Škvor – Holubková, Rezek, Hampl, Vejrosta, Mistoler, Horáková, Svobodová, Kubíková, Vernerová

 

FK Soběhrdy – Sokol Ostředek 5:2 (2:1)

 

Naše áčko sehrálo v neděli v tradičním dopoledním čase derby v Soběhrdech. Prvně se v našem dresu představila čerstvá posila z SK Chocerady Petr Bürgel. O naší vysoké výhře z minulého týdne jsme konstatovali, že neodpovídala obrazu hry a stejné platí, podle přímých aktérů, i o včerejším utkání. Soupeř nebyl rozhodně o tolik lepší než my.

 

Trenér Bohouš Slabý zápas hodnotil takto: „Po brzkém vedení jsme jako již tradičně přestali hrát. Soupeř vystřelil během prvního poločasu dvakrát na naší bránu a dal nám dva góly. Škoda nedůslednosti po penaltě, kterou vyrazil Jirka Škvor. Vpředu jsme byli málo důrazní a nejsem spokojen ani z hrou obou krajních záložníků.“

 

Naše branky vstřelili Lukáš Uršic a Ondra Hanibal.

Sestava:
Škvor J. – Bürgel, Florián, Škvor M., Fiala – Měchura, Uršic, Hanibal, Špalek E. – Kuželka, Slunéčko
střídali: Müller, Kumsta

 

Slovan RÚ Kladruby – Sokol Ostředek B 2:0 (1:0)

 

Svou jarní soutěžní premiéru si v neděli odbylo i beso. V utkání se dalo určitě bodovat. Mužstvo nepodržel gólman Podroužek. Velkou šanci zahodil Fanda Macháček. Běžel sám na branku ale přestřelil.

 

Sestava:
Podroužek – Kančij, Špalek R., Eichler- Sadílek P. – Bára, Zikmund, Macháček, Sedlmaier – Bouška, Koudelka
střídali: Slunéčko, Šimáček M.


 

  

Foto: web FK Soběhrdy

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci