Sokolové získali dotaci na plat údržbáře, další žádosti o dotace podány či se připravují-

 

Naše TJ uspěla se žádostí o dotaci a získala 72.000 Kč na plat údržbáře od Úřadu práce v Benešově. Z této částky pokryje veškeré mzdové náklady včetně povinných odvodů na šest měsíců. Smlouvu o dotaci podepsal předseda TJ Marek Škvor na ÚP v úterý. Agendu vyřídila naše hospodářka Veronika Floriánová.

 

Ve čtvrtek jsme podali žádost o dotaci na automatický závlahový systém fotbalového hřiště v rámci programu ZELENÝ TRÁVNÍK 2014- Pokud uspějeme, investice v částce přes třista tisíc se bude realizovat letos v létě. Dotace se poskytuje bez spoluúčasti.

 

Již v prosinci jsme podali žádost o dotaci na podporu mládežnického fotbalu v Ostředku v částce přesahující 90.000Kč na Krajský úřad. Rozhodnutí by mělo být známo v brzké době- Spoluúčast je v tomto programu 5%.

 

V současné době ve spolupráci s obcí pracujeme na žádosti o dotaci na modernizaci/rozšíření kabin. Dotace se poskytuje pro TJ/SK až do částky 3 milionů korun bez spoluúčasti- Prvním krokem je výběr architekta, který provádí obec. Obec nám zaplatí vypracování studie/projektové dokumentace. Pokud uspějeme, stavět by se mělo v roce 2015.

 

Marek Škvor - předseda TJ

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci