Fotbalisté zahájili přípravu na jarní sezónu 2014

 

Naši fotbalisté zahájili minulou sobotu přípravu na jarní sezónu 2014. Fotbalisté trénují dvakrát týdně – středa v tělocvičně v hale ZŠ Chocerady, sobota – běžecké tréninky v Ostředku. V rámci přípravy se zúčastní tradičního ZT na umělé trávě ve Vlašimi. První zápas hrají již tuto neděli od 15h proti Přestavlkům. Součástí přípravy je i soustředění v Jičíně v termínu 19.-23.2.

 

Po 1,5 ročním hostování ve Struhařově se vrátil do týmu Ondra Hanibal. Trénovat začíná i Ondra Vildman, který kvůli zranění kolene vynechal celý podzim. Honza Kuželka, který prodloužil spolu s Gábou Tusjakem o rok své hostování z Chocerad, se stal nově hrajícím asistentem trenéra Bohouše Slabého.

 

V jednání je prodloužení hostování Michala Kodada ze Senohrab (bude to ale i záviset na jeho zájmu ještě dál hrát závodně fotbal) a Vaška Hromase z Vlašimi. Jednáme ještě o posílení týmu o Petra Bürgela z SK Chocerady a Matěje Slunéčka z FC Graffin Vlašim.

 

Záměrem je vytvořit dostatečně široký kádr fotbalistů pro jaro, aby bylo co nejvíce možné pomoci i béčku s důstojným dohráním své soutěže. 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci