Stolní tenisté nestačili na Krusičany

 

 

Ostředečtí stolní tenisté přivítali ve svém druhém domácím utkání hráče SDH Krusičany B. Hosté se ukázali jako ještě silnější soupeř než byly v prvním kole Čerčany.

 

Nadějně vypadala čtyřhra, kdy Martin Vosátka s Richardem Kotilem s přehledem vyhráli první sadu 11:6, pak už bohužel vyhrával jen soupeř. Třetí a čtvrtou sadu ale vyhrál shodně jen 9:11.

 

Kýžený čestný bodík na naše konto měl pak v dosahu Martin Vosátka proti Brejlovi. Prohrál první dva sety, přitom ale ve druhém už vedl 9:6, aby ho 9:11 prohrál. Třetí a čtvrtý set ukořistil náš hráč a šlo se do pátého rozhodujícího. Martin neustále držel mírný náskok, bohužel za stavu 8:6 ve svůj prospěch, zkazil obě podání, soupeř následně utekl na 8:10. Martin sice ještě snížil na 9:10, ale pak jeho míček skončil v síťce.

 

 Zápis utkání

 


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci