Áčko konečně zabralo a vyhrálo v Mysliči, ostatní týmy bez bodu ale se ctí !

 

V neděli fotbalisté áčka konečně zabrali a přivezli body z Mysliče. Béčko bylo v osmi lidech blízko bodům v Tichonicích. Mládež zatím umí hrát jen poločas.

 

Starší přípravka: Sokol Mezno - Sokol Ostředek 8:5 (5:1)

 

Po děsivém prvním poločase a domluvě trenérů v kabině naše přípravka zabrala a druhou půlku byla jasně lepší, náskok soupeře však už jen snížila. Trenér Martin Novák tým za pěknou kombinační hru ve druhé půli po zápase pochválil.

 

Branky: Maroušek 2, Svoboda, Vrána, Škvor M.

 

Sestava:

Hajný - Mistolerová, Rezková, Svoboda, Vrána, Maroušek, Barešové, Škvorové, Uršic

 


 

 Sokol Tichonice B - Sokol Ostředek B 4:2 (2:2)

 

Béčkaři, přestože celý zápas odehráli jen v osmi lidech, byli velmi blízko bodovému zisku na hřišti Tichonic. Dvakrát jsme brankami Petra Zikmunda a Fandy Macháčka vedli, bohužel domácí nám dali v závěru prvního poločasu gól do kabin (patrně z ofsajdu). Druhou půli jsme se drželi statečně až do 85. minuty, kdy soupeř skóroval po třetí, aby následně při naší snaze o vyrovnání přidal ještě čtvrtou branku. Osm statečných si zaslouží pochvalu, ale současně to vede i k zamyšlení nad budoucností týmu.

 

Spokojený byl přes prohru i hrající manažer týmu Fanda Nerad: "Museli jsme hrát v osmi, někdo byl v práci, někdo se omluvil, ale nechtěl jsem žádat áčko o posily kvůli důležitému zápasu v Mysliči. Semkli jsme se a bojovali. Naši hru ocenili i domácí. Mít sebou pomezního, tak jsme možná neprohráli."

 

Sestava:

Podroužek - Sadílek P., Šimáček O., Ptáček, Macháček - Nerad, Zikmund - Koudelka

 


  

Starší žáci: SK Olbramovice - Sokol Ostředek 4:2 (2:0)

 

Podle vyjádření trenéra Mirka Lejčka sehráli naši žáci v Olbramovicích nejlepší zápas sezóny. Druhou půli dokázali uhrát plichtu. Obě branky vstřelil Matěj Vejrosta.

 

Sestava:

Škvor - Horáková, Svobodová, Holubková, Kubíková, Vernerová, Vejrosta, Mistoler, Rezek, Hamp, Mareček

 


  

FC Myslič - Sokol Ostředek 3:7(0:4)

 

Ve veledůležitém nedělním utkání v Mysliči ukončilo naše áčko sérii sedmi zápasů bez výhry a nastřílelo domácím sedm branek. Střelecký den měl Lukáš Uršic, autor čtyř branek. Další dvě přidal Petr Florián a jeden vstřelil Jenda Kuželka.

 

Trenér Bohouš Slabý zápas okomentoval takto: "Hra nebyla dobrá, ale důležité jsou tři body. V první půli jsme hráli proti deseti a když pak na druhou soupeři dorazil jedenáctý hráč, najednou jsme přestali hrát. Rozhodčí Babický proti nám písknul pětku, ale domácím minimálně dvě odpustil. Na lavičce jsem měl bohužel jen zraněného Jendu Müllera."

 

Sestava:

Škvor J. - Kumsta, Tusjak, Škvor M-, Fiala - Krejcárek, Uršic, Kuželka, Šilhavý - Florián, Macháček

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci