Beso vyfasovalo sedmičku od Radošovic

 

Ostředecké beso čekal včera na úvod sezóny jeden z aspirantů na postup – fotbalisté z Radošovic. Přes poměrně nadějný výkon v prvním poločase utrpěl náš tým debakl v poměru 2:7 (2:4).

 

V prvních minutách nebezpečně stříleli Petr Zikmund a Fanda Nerad, ale do vedení se již v 6.minutě dostali hosté. Naše reakce přišla brzy. V 10.minutě se po závaru prosadil střelou z úrovně penalty Pavel Bouška – 1:1. Ve 24.minutě se k trestnému kopu z úrovně dobrých 45 metrů postavil Petr Podroužek a bodlem poslal míč nechytatelně do pravého horního rohu radošovické branky a vedli jsme 2:1. Po našich hrubkách v obraně dokázali hosté nastřílet do poločasu tři branky a otočili skóre na 2:4.

 

V úvodu druhé půle odkulhal ze hřiště Honza Kofroň a naši tak odehráli skoro čtyřicet minut jen v deseti, protože nahlášení náhradníci Sedlmaier a Kančij na zápas nedorazili. Deset statečných borců v oranžových dresech dlouho odolávalo, ale nakonec relativně slušný výsledek neudrželo a v posledních deseti minutách jsme ještě třikrát inkasovali.

 

Příští sobotu čeká naše hráče prestižní zápas v Libži.

 

Ostředecká sestava:

Langer – Špalek R., Šimáček (10.Macháček), Podroužek, Fiala – Zikmund, Ptáček, Nerad F., Měchura - Kofroň, Bouška


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci