Matný výkon fotbalistů v poslední přípravě s Libží

 

Ostředečtí fotbalisté včera v posledním přípravném utkání před začátkem soutěže doma remizovali s Libží 2:2 (1:0). Poměrně slušná návštěva viděla fotbal velmi slabé úrovně.

 

V prvních dvaceti minutách to vypadalo, jako když se naši teprve navzájem mezi sebou a i s míčem seznamují, což je důsledek chabé tréninkové morálky během léta. Nabuzená Libež ovšem nedokázala našeho špatného úvodu využít ani k jedné šanci. Postupem času jsme začali trochu hrát a vytvářet si jednu gólovku za druhou. Zdeněk Měchura šel dvakrát sám na gólmana, ale vynikající Martin Procházka jeho nájezdy zneškodnil a neúspěšní byli se svými střeleckými pokusy ze slibných pozic i Fanda Macháček, Lukáš Uršic , Petr Florián či Michal Kodad.

 

K vedení nám pomohla až chyba libežského gólmana, který neudržel míč a dotírající Zdeněk Měchura, který ho o něj připravil a poslal na malé vápno na volného Kamila Krejcárka, který bez problémů míč uklidil do prázdné brány – 1:0. Ve 40.minutě se dostávala do první šance Libež, ale průnik hostujícího útočníka čistým skluzem zastavil Lukáš Uršic. Do kabin jsme tedy odcházeli za jednobrankového vedení.

 

Ze začátku druhé půle jsme měli iniciativu na svých kopačkách, ale výraznější šanci jsme si nevytvořili. V 63- minutě nenadále zahrozili hosté a srovnali. Naše reakce byla blesková, Zdeněk Měchura vybojoval míč a poslal nádhernou ulici na Jendu Kuželku, který se nemýlil – 2:1.

 

Poté co ze hřiště odešel Zdeněk Měchura a Kamil Krejcárek začala souhra v našich řadách značně skřípat a Libež začala více hrozit. V 80.minutě podnikla rychlý kontr do naší rozhozené obrany a srovnala na 2:2. V posledních minutách měl dvě tutovky „Giňa“ David Kumsta, ale trestuhodně je zahodil a utkání ta skončilo remízou.

 

Co říci závěrem?

Bylo to klasické utkání se soupeřem z nižší soutěže, který se na nás chtěl vytáhnout. Naši fotbalisté podali dosti matný výkon, se kterým bychom proti silnějším soupeřům neuspěli. Bylo znát tréninkové manko řady hráčů a vzadu citelně chyběl Gába Tusjak. Přesto není nutné dělat si ze zápasu nějak těžkou hlavu. V sobotu doma proti Teplýšovicím (výkop od 17h) to bude o něčem jiném a úspěšně vykročíme do soutěže ziskem tří bodů do tabulky.

 

Ostředecká sestava:

Langer (46.Škvor J.) – Macháček, Škvor M., Uršic, Fiala(46.Müller) – Kodad, Krejcárek (70.Nerad F.), Florián, Šilhavý – Kuželka, Měchura (66.Kumsta)


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci