Přípravka přivezla z Ratměřic pohár za třetí místo

 

V sobotu za slunečného počasí jsme se představili na turnaji v Ratměřicích. Turnaj nám jak herně, tak výsledkově vyšel. V ostředeckém dresu se prvně představili představili dvě nové posily Jakub a Filip Birasové.

 

Sestava na turnaji: Hajný J. – Vrána Š., Rezková P., Barešové Vítek a Vojta, Svoboda J., Škvor M., Moural M., Mistolerová L., Birasové Jakub a Filip.

 

V základních skupině jsem se nejprve utkali s Benešovem (ročník 2006), který jsme jasně přehráli a vyhráli 6:2 (góly dávali 2 Vítek Bareš,2 Martin Škvor, Jíra Svoboda a Filip Biras). Ve druhém utkání jsme narazili na domácí Ratměřice. Zápas byl po celou dobu vyrovnaný a rozhodl ho jediný, ale zato krásný gól Štěpána Vrány (střela pod břevno z voleje snad z 15 metrů). Poslední zápas jsme odehráli s Václavicemi. Z tohoto zápasu nám stačil bod k postupu, zatímco Václavice musely vyhrát. Utkání bylo velmi vyrovnané, ke konci nás soupeř zatlačil, ovšem jeho enormní tlak jsme naštěstí ustáli. Zápas skončil remízou 0:0 a my slavili postup do finálové skupiny.

 

Do finálové skupiny o 1.- 4. místo postoupili, kromě nás, Pecerady, Votice a domácí Ratměřice. První zápas ve ,,final four" jsme odehráli s našim velice známým soupeřem z Pecerad. Obě mužstva předváděli vyrovnanou hru, ale gólu se nedočkala ani jedna strana, zápas tedy skončil 0:0. V druhém zápase jsem se utkali se soupeřem ze základní skupiny, s Ratměřicemi. Utkání se neslo ve zcela stejném duchu jako ten první. Šance byli na obou stranách, ale ani jeden tým je nedokázal proměnit. Skóre bylo tedy opět 0:0. V posledním zápase na nás čekala přípravka z Votic. S jednoznačně nejsilnějším soupeřem na turnaji jsme dokázali držet krok a byli jsme více než vyrovnaným soupeřem. Zápas sice skončil skórem 2:1 (branku dal Filip Biras) v náš neprospěch, ale za tento zápas patří prckům největší pochvala.

 

Díky výsledkům jsme nakonec obsadili krásné 3.místo a kluci a dívky si domů mohli odvést pohár a medaile. Pepča Hajný byl vyhlášen nejlepším brankářem turnaje. 

 

Turnaj hodnotím jako zatím nejvydařenější za celé jaro. Hra měla hlavu a patu a padalo poměrně i dost branek. Tak to má vypadat. Příští týden nás čeká závěrečný domácí turnaj v Ostředku.

 

Komentář napsal Martin Novák


 

 

Foto: Petr Šebesta a Filip Moural

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci