Přípravka třetí na domácím turnaji SYCOREX CUP 2013

 

Ostředecká přípravka vybojovala na dnešním námi v Sázavě pořádaném halovém turnaji SYCOREX CUP 2013 pěkné třetí místo v konkurenci dalších šesti týmu.

Turnaj se hrál systémem každý s každým na 10 minut hrubého času. Týmy byly velmi vyrovnané, o čemž svědčí skutečnost, že se vítězilo maximálně o dvě branky. Utkání řídili páni rozhodčí Černý a Tinák.

 

Celkovým vítězem se stali s náskokem fotbalisté TJ Sparty Kutná Hora, kteří pětkrát vyhráli a jen jednou remizovali. Druhé byly s deseti body Pecerady a třetí naši za stejný počet bodů, když o pořadí na 2. a 3.místě rozhodoval vzájemný zápas.

 

Přehled výsledků a pořadí

 

 

Nejlepší hráčkou turnaje byla vyhlášena Nikol Hubínková z Václavic. Nejlepším střelcem se stal se šesti brankami kutnohorský Filip Moc. Cenu pro nejlepšího gólmana si odnesl Martin Novotný z Netvořic.

 

Velké poděkování patří panu Komárkovi a firmě Sycorex, která převzala nad dnešním turnajem patronát. Dále pak panu Filipovi z pekárny FITA Tatouňovice za poskytnutí rohlíků zdarma. Velice také děkujeme paní Kůrkové a jejím pomocnicím paní Barešové a Šebestové za zajištění provozu stánku s občerstvením a všem ostatním, kteří se podíleli na organizace vydařeného turnaje.

 

Přehled ostředeckých zápasů

 

TJ Sokol Ostředek - FK Kavalier Sázava 2:0

Úvodní zápas se nám vydařil. Sázava si zkraje vytvořila dvě šance, ale byli jsme to my, kdo se ujal vedení. Sázavský gólman chytil balón mimo brankoviště a Štěpán Vrána se z penalty nemýlil. Druhou branku přidal Vítek Bareš.

 

TJ Sokol Ostředek - Sparta Kutná Hora 1:2

Proti suverénnímu vítězi turnaje z Kutné Hory jsme sehráli pěkný zápas. Kutnohorští sparťané šli sice do vedení, ale my jsme kontrovali krásnou akcí, kdy balón podle zdi zatáhl Štěpán Vrána, našel před brankou Jardu Rezka, který s přehledem zavěsil. Remízu se nám nepodařilo ubránit, soupeř bohužel devadesát sekund před koncem strhl vítězství na svou stranu.

 

TJ Sokol Ostředek - FC Graffin Vlašim 1:0

Utkání s naším podzimním rivalem z Vlašimi bylo vyrovnané. O našem vítězství rozhodla pohotová střela Vítka Bareše.

 

TJ Sokol Ostředek - TJ Sokol Netvořice 0:0

V utkání s Netvořicemi se nám přes mírnou převahu soupeře podařilo vydřít bezbrankovou remízu. Naši si zaslouží pochvalu za bojovnost.

 

TJ Sokol Ostředek - TJ JAWA Pecerady 0:1

Po ""obědové"" pauze nás čekal soupeř z Pecerad, se kterým se utkáme i v jarní skupině okresního finále- Tento zápas se nám zcela nepovedl- Než jsme se rozkoukali, už soupeř vedl a své vedení do konce uhájil- Našim v tomto utkání chyběla bojovnost a vypadalo to, že i síly- Jak se později ukázalo, tato prohra nás stála v konečném součtu druhé místo-

 

TJ Sokol Ostředek - TJ Václavice 1:0

V posledním utkání celého turnaje šlo o pohár za 3.místo, který bychom získali, pokud neprohrajeme. V úvodu se hrálo spíše na naší půlce, ale dobře jsme bránili a nepustili Václavice do šance. Rozhodnutí na sebe pak vzala Lucka Mistolerová, která s přispěním václavického gólmana vstřelila přímo z autu vítěznou branku ostředeckých barev.

 


 

 

Sparta Kutná Hora

JAWA Pecerady

Sokol Ostředek

FC Graffin Vlašim

Sokol Netvořice

TJ Václavice

FK Kavalier Sázava


 

Foto V.Budka



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci