ZT Vlašim 2013 - Fotbalisté si poradili i s AFK Kácov

 

V sobotu podvečer za umělého osvětlení nastoupili naši fotbalisté ke svému druhému utkání v rámci vlašimského zimního turnaje. Čekal na ně po podzimu pátý celek kutnohorského okresní přeboru AFK Kácov.

 

V prvním poločase nebyl rozdíl třídy znát, spíše naopak, náš tým byl lepší a brankami Zdeňka Měchury a Petra Floriána se dostal do dvougólového vedení. Do druhého poločasu trenér Bohouš Slabý výrazně, zejména v obraně, obměnil sestavu a od začátku jsme se dostali pod tlak. Branka v naší síti byla jen otázkou času. Naštěstí v brance kouzlil David Langer. Hořela zejména levá strana obrany, kde hrál v druhé půlce Fanda Macháček. A právě po jeho chybné rozehrávce na půlce hřiště v 60.minutě se Kácov dostal do rychlého kontru a snížil. Kácovští svůj tlak stupňovali. Rozhodčí nám patrně odpustil i penaltu, aby pak po jasném faulu na Edu Špalka ve vápně, k velké nevoli celé kácovské lavičky, nařídil pokutový kop v náš prospěch. Po chvilce váhání se k míči postavil Michal Kodad a zvýšil na 3:1. Kácov se opět akcí po naší levé straně brzy dotáhl na rozdíl jednoho gólu. Navíc všem ostředeckým zatrnulo, protože to vypadlo, že se při tom zranil gólman David Langer a Eda Špalek si už běžel pro rukavice. Naštěstí se David otřepal, vrátil se do branky a dokonce zápasu už další míč za svá záda nepustil.

 

Naši se tedy podruhé za sebou radovali z výhry 3:2. Ukázalo se, že kutnohorský OP je kvalitou někde jinde než ten benešovský. Soupeř by na Benešovsku hrál trojku.

 

Trenér Bohouš Slabý po zápase konstatoval: "Oba poločasy byly velmi rozdílné.Je vidět, kdo chodí trénovat a kdo ne. Už se mi rýsuje 16-ti členný základní kádr pro jarní boje. Nikdo v něm, ale nebude mít místo pod penzí a nikdo není bez šance se do něj probojovat."

 

Sestava v 1.poločase

Langer - Burcev, Tusjak, Uršic, Müller - Šilhavý, Škvor M., Kodad - Měchura, Florián, Kuželka

 

Sestava v 2-poločase

Langer - Ryšavý, Tusjak, Vildman, Macháček - Krejcárek (Fiala), Škvor M., Kodad (Sedlmaier) - Špalek, Florián, Kuželka

 

V sobotu 16. února nás od 15.30h čeká na UMT Na lukách tým Trhového Štěpánova, který hraje OP na Benešovsku.

 

Další zápasy 2.kola ZT

Sokol Tichonice - Sokol Trhový Štěpánov 4:0 (3:0)

FK Bílkovice - FC Graffin Vlašim ml.dorost 2:2 (2:3 na penalty)

 


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci