Fotbalisté vstoupili vítězně do ZT ve Vlašimi

V sobotu vstoupili naši fotbalisté vítězstvím 3:2 (2:2) nad Bílkovicemi do zimního turnaje FC Graffin Vlašim, hraného na UMT v areálu Na lukách. Trenér Bohouš Slabý měl před zápasem v kabině k dispozici rekordních dvacet hráčů včetně nových posil J.Kuželky, L.Tusjaka a M.Kodada z SK Chocerady. V dresu soupeře se představil ostředecký Lukáš Kukla, který by chtěl do Bílkovic odejít.

 

Na vedení soupeře jsme dokázali reagovat dvěma góly ostředeckého fotbalisty roku 2012 Petra Floriána, aby Bílkovice do půle ještě srovnaly. Do druhé půle vyběhla na „trávník“ z velké části obměněná jedenáctka. V brance se představil možný navrátilec David Langer, který udržel čisté konto a tak třetí branka Petra Floriána znamenala naše konečné vítězství. Bohužel i nadále nás trápí koncovka, soupeři jsme mohli dát i další branky, ale Eda Špalek a Láďa Fiala byli proti.

 

Sestava v 1.poločase:
Škvor J. – Tusjak, Burcev, Uršic, Müller – Měchura, Škvor M., Šilhavý – Kuželka, Florián, Špalek E.

 

Sestava v 2-poločase:
Langer – Kumsta, Tusjak, Uršic, Macháček – Krejcárek, Vildman, Kodad – Kuželka, Florián, Špalek E. 
střídal: Fiala

 

Příští sobotu od 17h nás čeká další zápas turnaje proti AFK Kácov.

 

Ostatní výsledky 1.kola skupiny A:

AFK Kácov – Sokol Tichonice 2:0 (1:0)
Sokol Trhový Štěpánov – Graffin Vlašim dorost B 2:5 (2:0)

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci