Ostředecká přípravka skončila pátá na turnaji v Sázavě

Ostředecká mladší přípravka si dnes zahrála na halovém turnaji FK Kavalier Sázava, který se konal v hale ZŠ Sázava. Přestože přišly jen čtyři omluvenky (Pepča Hajný, kluci Baršovi a Kája Smělý), měl před prvním zápasem trenér Hajný k dispozici pouze čtyři hráče (místo očekávaných osmi!!!) a tak musel do brány zaskočit Kuba Mistoler, abychom nehráli v početním oslabení.

 

Po dvou porážkách od pražských týmů nás čekala domácí Sázava. První poločas byl naprosto vyrovnaný, naši se ujali vedení brankou Štěpána Vrány. Domácí však stačili do půle srovnat. V druhé půlce se dostala Sázava do vedení, Ostředek se ale nevzdával a kdyby Štěpán místo střely z půlky ještě postupoval na branku možná by i vyrovnal. Sázavští rozhodli v závěru, kdy nám došly síly, dvěma brankami, zejména ta v poslední sekundě mrzí, protože jak se ukázalo později, znamenala, že jsme nehráli o třetí místo. Porážka 1:4 určitě neodpovídá obrazu hry.

 

Posledním naším soupeřem byl tým z Uhlířských Janovic. Rychle jsme šli do vedení po brance Štěpána Vrány. Soupeř sice srovnal, ale Jirka Svoboda nás opět poslal do vedení. V druhém poločase nám totálně došli síly. Naši se sice snažili, ale vyrovnání nezabránili. Po remíze 2:2 tak postoupil do zápasu o 3.místo díky o jeden gól lepšímu skóre soupeř a my jsme skončili na pátém místě. S prázdnou jsme nakonec neodjeli. Kuba Mistoler byl totiž vyhlášen nejlepším gólmanem.

 

Všichni naši borci si zaslouží pochvalu. Na rozdíl od soupeřů, kteří střídali celé čtyřky, jsme hráli jen s jedním hráčem na střídání, což při porci 80 minut v hale je velký handicap.

 

Přehled zápasů

 

TJ Sokol Ostředek - FC Pragis Satalice 0:3

TJ Sokol Ostředek - FK Slavoj Vyšehrad 0:5

TJ Sokol Ostředek - FK Kavalier Sázava 1:4 (1:1)

TJ Sokol Ostředek - FK Uhlířské Janovice 2:2 (2:1)

 

 

Ostředecký tým:

Mistoler - Rezková, Mistolerová, Vrána, Pejša, Svoboda

 

Další turnaj čeká naší přípravku v sobotu 16.února v Pořící nad Sázavou. Do té doby určitě dobře potrénují a věřme, že trenéři budou mít k dispozici celý dvanáctičlenný kádr.

 

Připomínám, že v sobotu 26.ledna je od 10h první trénink (společně se žáky) v hale ZŠ Chocerady. Sraz v 9.50 u vrat před školou.

 


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci