Malí ostředečtí fotbalisté si zahráli na Štěpánovském poháru 2013

V neděli 13.ledna se oba ostředecké mládežnické týmy zúčastnili Štěpánovského poháru ve Zruči n/S. Na našich hráčích a hráčkách bylo znát, že je to jejich první setkání s míčem od skončení podzimní sezóny a z tohoto pohledu je také nutné se na výsledek dívat.

 

Mladší přípravka, posílená o Vládíka Marouška a Týnu Procházkovou, byla záměrně poslána do turnaje starších přípravek, aby si vyzkoušela, jak na tom bude v měření sil se staršími, když v rámci OP své vrstevníky jednoznačně přehrávala. Potvrdila se stará pravda, že u dětí hraje každý rok velkou roli a tak naši špunti na o rok až dva roky starší soupeře nestačili a skončili na šestém místě. Nicméně je to pro ně cenná zkušenost a výzva před jarními boji ve skupině o titul přeborníka okresu mladších přípravek.

 

Přehled zápasů

Sokol Trhový Štěpánov – Sokol Ostředek 3:0

Sokol Ostředek – Jiskra Zruč 0:6

Sokol Kondrac – Sokol Ostředek 3:0

Sokol Ostředek – FC Graffin Vlašim 0:3

Sokol Ostředek – Sokol Velíš 0:4

 

Složení týmu:
Hajný – Svoboda, Maroušek, Mistolerová, Rezková, Vrána, Procházková, Moural M.

 

Odpoledne se pak ve zručské hale představil i tým mladších žáků, kterému chyběl nemocný brankář Jarda Rezek a tak si pozici gólmana vyzkoušel Kuba Mistoler. Přestože našim nechybělo nasazení, na soupeře nestačili a skončili rovněž na šestém místě. Jedinou naší branku vsítila Nikola Holubková.Premiéru v ostředeckých barvách si odbyl Filip Moural.

 

Přehled zápasů:

 

Sokol Dolní Kralovice – Sokol Ostředek 0:2

TJ Rataje n/S – Sokol Ostředek 4:0

Sokol Ostředek – Jiskra Zruč 0:9

Sokol Ostředek – Slavoj Vrdy 1:3

Sokol Trhový Štěpánov – Sokol Ostředek 4:0

 

Složení týmu:

Mistoler – Hampl, Holubková, Žerava, Svobodová, Horáková, Procházková, Maroušek, Moural F.

 

I o tomto víkendu čekají naše mládežnické celky halové turnaje. V sobotu 19.ledna hraje mladší přípravka na turnaji mladších přípravek FK Kavalier Sázava v Sázavě (sraz v 8.30 před halou ZŠ Sázava). V neděli 20.1. si pak na stejném místě zahrají mladší žáci Stříbrnoskalický pohár (sraz rovněž v 8.30 před halou v Sázavě).

 


 

Přehled výsledků

 


 

 


Obrázek: IMG_3080.jpg

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci