Fotbalisté přivezli cenný bod z Netvořic

Ostředečtí fotbalisté dnes zajížděli do Netvořic, se kterými v předminulém postupovém ročníku dvakrát prohráli. Začátek se nám vydařil, dostali jsme se do vedení 1:0 a mohli náskok zvýraznit, ale opět jsme nedokázali využít nabízené šance. Domácí do půlky otočili na 2:1 a krátce po přestávce to s námi vypadalo na ručník, protože netvořičtí fotbalisté zvýšili už na 4:1.

 

Naši hráči si zaslouží velkou pochvalu, že nesložili zbraně, zabojovali a dokázali srovnat. Střídající Fanda "Bungr" Sedlmaier mohl dokonce rozhodnout o naší výhře, ale téměř na brankové čáře nedokázal trefit míč a poslat jej do prázdné branky. Míč se mu prý otřel o tkaničky kopaček. Bodík za remízu 4:4 je i tak velmi cenný a je potřeba ho za týden s rezervou Marilly Votice potvrdit výhrou.

 

Ostředecké branky: Florián 2, Kukla, vlastní

 

Ostředecká sestava:

Nerad F. - Kumsta, Burcev, Uršic, Müller - Macháček, Škvor M., Šilhavý - Vildman, Kukla (Sedlmaier), Florián

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci