Béčko utrpělo doma těžký debakl s Teplýšovicemi

Ani v posledním domácím zápase podzimu nedosáhlo ostředecké béčko na první bodíky. Ve včerejším derby s céčkem Teplýšovic k nim bylo hodně daleko. Beso utrpělo těžký debakl v poměru 1:7 (1:5) a to ještě hodně (včetně penalty) pochytal gólman Jirka Škvor.

 

Zápas jsme přitom začali slibně. Již ve čtrnácté minutě hlavičkoval Ota Šimáček do tyčky, míč se odrazil do pole na v ofsajdu stojícího Edu Špalka, který ho poslal do sítě a vedli jsme 1:0. Poté však začala naše obrana kupit chybu za chybou. Pouštěla hosty až do kuchyně a skóre narůstalo v náš neprospěch. Už v 18. minutě jsme prohrávali 1:2.

 

Béčko má ještě jednu šanci urvat první podzimní body. V neděli hraje odložený zápas v Chotýšanech. Letošní sezóna ukazuje, že už ani ve čtvrté třídě nelze hrát bez tréninků.

 

Ostředecká sestava:
Škvor J. – Sadílek P., Podroužek, Budka, Fiala – Macháček, Šimáček, Špalek, Bouška (55.Nerad) – Kofroň (37.Sedlmaier), Koudelka

 


 

 

 



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci