Ostředecké beso nestačilo ani na Kladruby a tak zůstává stále bez bodu

 

Včera odpoledne přivítali fotbalisté ostředeckého béčka fotbalisty Slovanu RÚ Kladruby, tj. soupeře, kterého v minulém ročníku dokázali porazit, a tak to v nich vzbuzovalo naděje, že se konečně dočkají prvních podzimních bodů. Realita na hřišti však byla úplně jiná, soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál 3:6 (1:3).

 

Hosté se po chybě obrany dostali rychle do vedení a nebýt němé píšťalky pana sudího při dvou evidentních kosách ve vápně na hostujícího útočníka v podání Vasila Kančije, mohlo být po čtvrthodině po zápase a ještě bychom dohrávali bychom jen v deseti.

 

Ve 21.minutě Eda Špalek zatáhl míč po lajně a jeho centr před branku usměrnil mazácky do branky Láďa Fiala a vyrovnal. Kladruby však dokázali ještě do půlky kontrovat dalšími dvěma brankami. Škoda, že Jakub Koudelka, který se dvakrát díky své rychlosti dostal u lajny za obránce, nedokázal ani jednou pořádně nacentrovat před branku, kde číhali naši hráči.

 

V úvodu druhé půlky byl ve vápně faulován Eda Špalek, který sám penaltu proměnil a vykřesal jiskřičku naděje, kterou však kladrubští záhy dalšími třemi brankami po hrubicích naší obrany rychle uhasili. Gólman Petr Podroužek, který absolvoval druhý zápas během tohoto víkendu, se rozčiloval marně.

 

Naše branka z 86. minuty po závaru, kdy se nejprve marně snažil míč na brankové čáře dopravit do sítě Kuba Koudelka, aby jej tam nakonec poslal Jarda Ptačovský, už znamenala jen kosmetickou úpravu skóre.

 

Beso tak bohužel i nadále zůstává bez bodu. Další příležitost však bude mít už v sobotu v Chotýšanech. Držme našim fotbalistům palce!

 

Ostředecká sestava:

 

Podroužek – Sadílek P., Kančij (52.Ptačovský), Šimáček (61.Bouška), Budka – Nerad, Měchura, Špalek E., Fiala – Sedlmaier (46.Císař), Koudelka


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci