Ostředecké béčko prohrálo doma s rezervou Postupic

Ostředecký rezervní tým dnes odpoledne hostil béčko Postupic. Hráči dnes nehráli v "prokletém" dresu č.6 minulou neděli zraněného Martina Kozáka. Premiéru v ostředeckém dresu si odbyl Liška hostující u nás z Divišova.

 

Přestože šance na bod byla, zvláště po "MONSTR" hrubici hostujícího brankáře při našem druhém gólu, odešli naši fotbalisté ze hřiště s prázdnou po porážce 2:4 (2:3).

 

Tento podzim se drží ostředeckých hráčů asi nějaké prokletí, každým víkendem přibývají zranění. V 16.minutě, kdy musel po nešťastném střetu s útočníkem hostí ze hřiště náš gólman Nerad s pochroumaným kolenem, jsme již prohrávali 0:2.

 

Eda Špalek dokázal snížit na rozdíl gólu. Vyrovnání měl na kopačkách Tomáš Sadílek, ale trefil jen vyběhnuvšího brankáře hostí, kteří brzy na to zvýšili na 1:3. Do poločasu snížil Fanda Macháček, který zahrál přímý kop po zemi a ne moc prudce a brankář si míč nepochopitelně poslal za svá záda.

 

Očekávaný tlak ve 2.půli se nekonal v takové míře, abychom srovnali, i když šance na to byla několikrát. K naší smůle brankář hostí už nechyboval a naopak po nedůrazu v obraně hosté skórovali počtvrté.

 

V samém závěru měl neskutečnou smůlu Eda Špalek, když po faulu odkulhal s pomocí spoluhráčů ze hřiště. Jeho kotník měl nezdravě fialovou barvu. Oběma dnes zraněným hráčům přejme brzké uzdravení!

 

Delegovaný sudí nedorazil, takže za něj musel zaskočit Láďa Tiňák. Domácím nic neodpustil. Kdyby takto pískali všichni, nikdo by jim nenadával.

 

Příští sobotu hraje beso od 15.30h v nedaleké Libži, která chce postoupit do třetí třídy.

 

Ostředecká sestava:

Nerad M. (16.Ptačovský J.) - Sadílek P., Štěch R., Šimáček O., Koudelka J. - Sedlmaier F., Macháček F., Špalek E., Liška J. - Sadílek T. (46.Bouček L.), Podroužek P.

 


  

Foto: R.Kotil



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci