Pohádka pokračuje - ostředečtí fotbalisté porazili Olbramovice

Ostředecká fotbalová pohádka pokračuje, naše áčko zažívá fantastický start do okresního přeboru - dvě výhry, skóre 3:0 a 6 bodů a třetí místo v tabulce. Prostě fantazie! Neměli bychom však usnout na vavřínech, horké chvilky určitě přijdou, je nutné i nadále tvrdě makat!

 

Velkým zklamáním jsou, snad zatím, slabé návštěvy. Snad se Ostřeďáci probudí a přijde jich více než šedesát jako v prvních dvou zápasech. Fotbalisté vyhrávají, hrají pěkný fotbal, co chtít ještě více?

 

V sobotu k nám přijeli Olbramovice, které ještě nedávno hráli I.B třídu a po porážce 2:0(0:0) odjeli s prázdnou, body zůstali v Ostředku.

 

Do vedení jsme mohli jít již v 5.minutě, kdy se do vápna prodral Lukáš Kukla, ale místo střely došel až do brankáře Bosáka, který jeho postup zastavil. Ostředeckého gólmana Jirku Škvora protáhli pěknými střelami olbramovičtí Helma (14.) a Vyskočil (20.). Na druhé straně se dvakrát zastřeloval Ondra Vildman (27. a 29.), obě střely šly těsně vedle olbramovické svatyně. Ve 38.minutě hlavičkoval Lukáš Kukla v dobré pozici, brankář Bosák jeho hlavičku vyrazil a Lukášova dorážka v akrobatické poloze šla těsně nad.

 

Ve 40.minutě odkulhal ze hřiště "strojek" Zdenda Měchura. Věřme, že to nebude nic vážného.

 

Druhá půle přinesla svižnější fotbal než první. Mírnou převahu si vytvořili naši, nicméně první, kdo významněji zahrozil byl v 52. minutě hostující Vyskočil, který střílel těsně vedle branky Jirky Škvora.

 

V 63. minutě se dostal k míči ve vzdálenosti ca. 25m od brány Ondra Vildman, parádní střelou vymetl pavučiny v horní šibenici olbramovické branky a poslal nás do vedení – 1:0. Radost na tribunách neznala mezí!

 

V 72.minutě vybojoval na půlce míč Ondra Vildman, poslal jej do běhu Fandovi Macháčkovi, který nebyl na hřišti ještě ani minutu. Gólman hostí Bosák se vrhl Fandovi pod nohy, ale míč mu proklouzl pod tělem. Rychleji se zorientoval náš hráč a z rohu vápna trefil odkrytou branku Olbramovic – 2:0.

 

V 86. minutě se Fanda Macháček pěkně uvolnil, ale jeho střela šla nad. Když rozhodčí Hůlka odpískal konec, užívali si ostředečtí fotbalisté zasloužený aplaus domácích fanoušků.

 

Příští neděli (11.9.) hrajeme od 17h ve Vrchotových Janovicích. Přijeďte naše barvy podpořit!

 

Ostředecká sestava:


Škvor J. – Měchura (40.Ryšavý), Uršic, Florián, Müller – Vildman, Hanibal, Škvor M., Šilhavý – Kukla (72.Macháček), Špalek (46.Daněk)

 


 

 

 


 


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci