Ostředečtí špunti byli minutu od vítězství nad Struhařovem

Ostředecká přípravka dnešním zápasem proti Struhařovu zahájila novou soutěžní sezónu a v premiéře si vedla velmi dobře. Roční práce trenéra Martina Nováka, kterého v zimě doplnil Ondra Vildman začíná být vidět. Hrajeme fotbal, dokážeme si přihrát a všechny naše branky padly po pěkných akcích. Trenérský triumvirát rozšířil od tohoto zápasu Láďa Tiňák.

 

Naši špunti po půlce vedli 2:0, když se nejprve trefil Jarda Rezek a pak vstřelil svůj první gól Martínek Škvor, nejmladší hráč na hřišti. Navíc Jirka Žerava trefil za bezbrankového stavu tyčku.

 

V úvodu druhé půlky sice Struhařov snížil, ale pak úřadoval Jarda Rezek. Nejprve zvýšil na 3:1 a za pár minut později nesobecky místo střely z dobré pozice přihrál Jirkovi Žeravovi, který zvýšil na 4:1.

 

Zdálo se být hotovo, soupeř však využil dvou našich zaváhání a rázem to bylo 4:3. Běžela poslední minuta a stále jsme vedli, když se našemu brankáři T.Škvorovi, který předvedl v zápase řadu vydařených zákroků, nezdařil výkop a soupeř srovnal na konečných 4:4.

 

Všechny ostředecké fotbalisty bez výjimky je nutné pochválit za velmi dobrý výkon. Vítězství přijde, třeba už v neděli v Křivsoudově, kde hrajeme od 9.30!

 

Ostředecká úvodní sestava:

Škvor T. - Svobodová M., Maroušek V. - Svoboda J. - Rezek J., Žerava J.

dále hráli: Štěpánek F., Znamenáček M., Styblík M., Styblík Š., Matoušek F., Škvor M., Rezková P.

 


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci