Ostředecké béčko rozstřílelo rezervu Velíše

Krásné slunečné nedělní odpoledne našim borcům nastoupivším v modrých dresech Gambrinus evidentně sedělo. Hosté z Velíše přijeli ve velmi hojném počtu, což nelze tvrdit o domácích, kteří se, vinou řady zranění a také mírně řečeno nedisciplinovanosti, sešli jen v jedenácti. Včera však platilo, že o co bylo domácích méně, o to více bojovali.

Někteří diváci se ještě ani stačili usadit na svých místech a již se poprvé po nádherné akci Jakuba Koudelky v ochozech křičelo nadšeně "Góóól!". Jakub Koudelka totiž poprvé, ale rozhodně ne naposledy, utekl obraně hostů a po přesné trefě mezi nohy gólmana hostů otevřel skóre - 1:0. Hosté se jen obtížně propracovávali k naší brance přes zodpovědně bránící beky a pokud se už přes obranu dostali, stál mezi nimi a vstřelením gólu jistý brankář Milan Nerad. Když už se zdálo, že Jakub "Koudy" Koudelka má gólový příděl vyčerpán a obrana hostů na něj pozapomněla, přišel ve 20.minutě jeho další gólový moment, když před něj propadl míč ve skrumáží našich i hostů, tak se Koudy nerozpakoval a nechytatelně zavěsil - 2:0. Ve 35. minutě Koudy zopakoval téměř na chlup svou akci z 2. minuty, včetně houslí gólmanovi a nadšení na hřišti i v ochozech neznalo mezí - 3:0. Totálně rozhození Velíšané stihli pouze rozehrát a míč jim po pár přihrávkách sebral Ondra Vildman, který poslal naši gazelu a tajnou zbraň v jednom do další šance, kterou Kuba Koudelka opět proměnil! Běžela 36. minuta a stav byl už 4:0 pro domácí. Jak pronesli někteří fanoušci, stav o poločase byl Koudelka versus Velíš 4:0. Toto konstatování ovšem v žádném případě nesnižuje zásluhy ostatních hráčů, kteří bojovali o každý balón a předváděli krásný fotbal.

V druhém poločase se projevilo uspokojení našich se stavem skóre a z toho plynuly drobné chyby v obraně. Jedna taková, zprvu nenápadná, přerostla v 50. minutě v pohodlné snížení Velíše na - 4:1. Naši kluci si uvědomili, že zázraky se stát klidně můžou a hosté by mohli utkání ještě zkomplikovat a proto začali znovu předvádět hru jako v 1. poločase. Hosté se asi domnívali, že góly umí dávat jen Kuba Koudelka. Tento omyl zjistili až v 55. minutě, kdy Kuba nestřílel, ale nahrával před branku zcela volnému Edovi Špalkovi, který protrhl svou střeleckou smůlu a zvýšil opět na rozdíl 4 branek - 5:1. Edovi vstřelená branka obrazně řečeno rozvázala ruce, respektive nohy a začal po hřišti létat. Ani hrubý faul na něj mu nezabránil, aby v 62. minutě vstřelil svou druhou branku na 6:1, kterou výrazně zvýšil své akcie na zisk Ostředecké zlaté kopačky 2010. Poté se ukázalo, jak je důležité mít na střídačce neunavené hráče. Absence střídajících hráčů na straně Ostředka vedla k zatažení. Utkání bylo již rozhodnuté, což uznávali i fanoušci hostů, ale únava z utkání se začala projevovat a hosté dokázali ještě zmírnit prohru na konečných 6:2. Těsně po rozehrání sudí odpískal konec a domácí borce vyprovodil do kabin zasloužený potlesk za třetí podzimní vítězství.

 

Ostředecká sestava:

Nerad M. - Drahota, Ptačovský, Macháček, Fiala - Vildman, Kanchiy, Smrkovský O., Bouček - Špalek E., Koudelka

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci