Ostředečtí fotbalisté i v desíti přehráli v dramatickém zápase Václavice

Ostředečtí fotbalisté dnes prokázali, že mají bojovné srdíčko, když dokázali i v početním oslabení porazit v dramatickém zápase Václavice 4:3 (1:0).

Naši fotbalisté vstoupili do utkání dobře. Už v první minutě byl v dobré šanci Eda Špalek. Ovšem Eda ani o pár minutek na to Ondra Hanibal se střelecky neprosadili. V desáté minutě Milan Škvor uvolnil Jakuba Koudelku, jehož pěkná střela skončila na tyči. Ve 12.minutě prvně brejkem do otevřené obrany pohrozili hosté, gólman Jirka Škvor nás však nohou ještě zachránil od pohromy. Ve 22.minutě se po pěkné individuální akci prodral do vápna Ondra Vildman, ale nedokázal prostřelit vyběhnuvšího gólmana Václavic. O dvě minutky na to protáhl hostujícího brankáře pěknou střelou z trestného kopu Petr Florián.

Ve 30.minutě tak dlouho váhal Petr Florián s rozehrávkou, až přišel o míč a na našeho gólmana se řítila trojice hostí, naštěstí šanci nevyužili. Z protiakce potáhl míč po lajně Ondra Vildman, naservíroval balón do vápna, ale naši útočníci nebyli důrazní. Hosté rychle kontrovali, předvedli další brejk, ale jejich útočník díky bohu ze dvou kroků překopl naší zcela odkrytou bránu. Ve 36.minutě jsme další z brejků Václavic zastavili na hranici šestnáctky jen za cenu faulu a hosté se z trestňáku ujali vedení - 0:1.

41. minutě se po nenápadné akci dostal balón ve vápně k Ondrovi Vildmanovi, který bohužel rozezvučel pouze břevno. Těsně před koncem poločasu se nechal k nesportovnímu chování vyprovokovat Petr Šmarha, který po červené kartě musel jít předčasně do sprch a vypadalo to s námi všelijak.

V úvodu druhého poločasu předvedli Ostřeďáci dokonalý obrat ve skóre. Ve 46.minutě se Ondra Vildman prokličkoval až před gólmana hostí a mu nedal šanci a srovnal - 1:1. O pět minut bylo ještě veseleji, Koudelka zatáhl míč po pravé straně, jeho centr našel na penaltě Ondru Vildmana, který se ani tentokrát nemýlil a s přehledem přehodil václavického brankáře a dostal nás do vedení - 2:1. V 65.minutě se opět předvedl Ondra Vildman, jeho střela však skončila pouze na tyči. Když v 80. minutě po rohu Edy Špalka zvýšil pěknou hlavičkou Ondra Hanibal na 3:1,mysleli všichni , že je hotovo.

Bohužel tomu tak nebylo, v 83.minutě posadil hosty z Václavic zpět do sedla Fanda Macháček, který nechtěným lobem přehodil vyběhnuvšího gólmana Jirku Škvora - 3:2. O tři minuty poté hosté z dvoumetrového ofsajdu dokonce srovnali na 3:3.

 Rozhodnutí přišlo v 87.minutě, kdy se Pepa Šilhavý vydal na zteč hostující branky. První centr či střela byla zblokována, ale míč se vrátil znovu k Pepovi, který na hranici šestnáctky napřáhl a míč k radosti všech domácích skončil v pravém horním růžku václavické branky - 4:3. Body tak zůstali doma!

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Šmarha, Florián, Hanibal, Macháček - Vildman, Škvor M., Špalek E., Šilhavý - Koudelka, Daněk

střídal: Němec


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci