Fotbalisté vstoupili do jarní sezóny ve Zdislavicích velmi špatným výkonem

Sokol Zdislavice - Sokol Ostředek  5:1 (2:0)

branka: Vildman

sestava: Škvor J. - Korotenko (51.Krejcárek), Škvor M., Uršic, Müller - Nerad (27. Rezek), Florián, Schärfer, Valeš (62.Procházka) - Vildman - Horák


První zápas jarní části sezóny nás čekaly venku Zdislavice. Je asi možné říci, že zimní příprava se nám povedla, i když ne všechny týmy, na které jsme v přátelských utkáních narazili, byly pro nás měřítkem. Zdislavice měly představovat sousto daleko tužší. Na jejich hřišti se nám ne vždy úplně dařilo. Fotbal na tamním menším hřišti nám příliš nesedí. 

V brance nastoupil Jirka Škvor, ve stoperské dvojici potom Milan Škvor a Lukáš Uršic. Na pravý kraj obrany si stoupla nová posila Serhii Korotenko a na levém kraji nastoupil Jenda Muller. Ve středu zálohy spolu hráli Petr Florian a David Scharfer. Na krajích obrany jim sekundovali Fanda Nerad a dorostenec Petr Valeš. V hrotu útoku tradičně nastoupil Kuba Horák a pod ním Ondra Vildman.
Již od úvodu zápasu bylo zřejmé, že jsme se nepotkali s nejlepší formou a že bude chtít nasadit velké úsilí, abychom ve Zdislavicích uspěli. Domácí mužstvo nás předčilo v rychlosti i bojovnosti. Nám často odskočil míč při zpracování, zkazili jsme lehkou přihrávku nebo jsme dlouhými míči marně zkoušeli najít osamoceného Kubu Horáka na hrotu. Domácí se dostali do vedení už v 5. minutě po zaváhání v naší obraně. Druhou branku pak přidali ve 36. minutě a opět jsme v obranné činnosti nebyli důrazní. Do kabin jsme tak šli s dvoubrankovým mankem a v druhém poločase bylo co dohánět.
Ani nástup do druhého poločasu se nám příliš nepovedl a bohužel hned v 50. minutě jsme inkasovali na 3:0 a o zápase tak bylo prakticky rozhodnuto. Poté jsme se sice malinko zlepšili v kombinaci, ale nadále nám dělaly velké starosti rychlé přímočaré útoky domácích do naší pomalé obrany. Často jsme objektivně domácím hráčům nestačili. V 64. minutě jsme se na chvíli nadechli, když se z hranice vápna hezky trefil Ondra Vildman a snížil na 3:1. V 71. minutě ale vzaly veškeré naděje za své. Po dalším rychlém protiútoku centr domácího záložníka doplachtil na úplně volného Shubyka a ten zvýšil na 4:1. Poslední branku na 5:1 jsme inkasovali v 88. minutě a zápas tímto výsledkem i skončil.
Zápas ve Zdislavicích nás vrátil na zem. Nastavené tempo z přátelských zápasů se slabými soupeři na Zdislavice nestačilo a do dalších zápasů budeme muset výrazně přidat, abychom se udrželi v horní polovině tabulky.
 
V sobotu hrajeme doma s béčkem Kondrace B. Přijďte nás podpořit!
Kamil Krejcárek
 foto1
 
foto2
 
foto3

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci