Stolní tenisté uzavřeli sezónu výhrou v derby nad Divišovem

Včerejší předehrávkou s béčkem Divišova zakončili naši stolní tenisté letošní sezónu OP2. Bez ohledu na výsledek měli naši jistou 5.příčku.

Naši chtěli napravit nevydařený minulý týden, kdy ve čtyřech dnech sehráli tři utkání a všechny prohráli. Důvěru dostali Patrik a Martin Vosátkové, Pavel Šimáček a Marek Škvor, který z důvodu nemoci a pracovních cest nehrál více jak

Po čtyřhrách byl stav vyrovnaný. Marek s Pavlem si poradili s Křížem a Ševčíkem, ale Martin s Patrikem nestačili na dvojici Pekárek / Stanovský.

Naši se ujali vedení hned v první sérii dvouher. Patrik si poradil s Křížem, Pavel s Pekárkem a Marek se Ševčíkem. Jen Martin překvapivě selhal v koncovce s ex-ostředeckým Stanovským.

Ve druhé sérii jsme náskok navýšili. Marek si poradil s Pekárkem, Pavel s Křížem a Patrik se Stanovským. Koncovku pátého setu opět nezvládl Martin a prohrál se Ševčíkem. Do dalších dvou dvouher ho nahradil Jura Žydyk.

Jura začal na výbornou, v pětisetové bitvě přetlačil Pekárka. Marek prvně v kariéře porazil Kříže a protože uspěli i Pavel proti Stanovskému a Patrik se Ševčíkem, bylo již v průběhu třetí série o našem vítězství jasno.

Do poslední série již nenastoupil Patrik, který svůj zápas s Pekárkem skrečoval. Jura neuspěl proti Křížovi, ale Pavel s Markem potvrdili svou stoprocentní úspěšnost, když porazili Ševčíka, resp. Stanovského.

OP2: Sokol Ostředek – Sokol Divišov B  13:5


IMG 3035

IMG 3038

IMG 3039

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci