Béčko si připsalo dvě porážky během pěti dnů

Řady ostředeckých stolních tenistů paralyzoval po úspěšném dvojzápase s Petroupimí covid, proto další kolo v pátek bylo schopné odehrát jen béčko (v Teplýšovicích). Áčko kvůli marodce a omluvenkám muselo svůj zápas (rovněž v Teplýšovicích) odložit na úterý 21.března (od 19h).

Béčko, které získalo jistotu záchrany v Teplýšovicích prohrálo, i když k remíze až tolik nechybělo. Dva body vybojovala Jarka Bartůšková a Martin Vosádka a po jednom Petr Styblík s Pepou Lemberkem, který ještě spolu s Jarkou přidal bod ze čtyřhry.

Včera béčko dohrávalo odložený zápas s Čerčany, které bojují o záchranu. Naši plánovali postavit posilněnou sestavu, ale zmíněný covid byl proti, sestavu tak doplnil z áčka jen Jura Žydyk, což se nakonec proti o dosti posílenému soupeři ukázalo jako nedostačující. I když ještě před poslední sérií mohli naši pomýšlet i na těsnou výhru, nakonec v ní uspěli jen hosté a připsali si tři body do tabulky. Tyto body ale Čerčanům k záchraně stačit nemusí, musely by klopýtnout Votice. Na bodové konto přispěli Jura 3,5b., Jarka 1,5b. a Petr 1 b.

V pátek 17.3. čeká béčko poslední kolo soutěže, doma od 18:30 proti lídrovi z Kamenného Přívozu.

OP4: Sokol Teplýšovice B - Sokol Ostředek B 11:7

OP4: Sokol Ostředek B - Slavoj Čerčany C  6:12


IMG003

IMG004

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci