Fotbalisté remizovali v Ratajích

TJ Rataje n/S - Sokol Ostředek 3:3

branky: Florián, Sedlmaier, Müller

sestava: Kanchiy R. - Korotenko, Štěch, Rezek, Müller - Veselý, Florián, Svoboda T., Procházka D. - Procházka L. - Sztánkovics

střídali: Sedlmaier, Kančij V.


Naši fotbalisté sehráli v sobotu v Ratajích druhý letošní přípravný zápas. Domácí jsou naším tradičním soupeřem na úvod kalendářního roku. Vzhledem k začínajícím jarním prázdninám skládal trenér Libor Procházka jedenáctku velmi obtížně. Zaskočit musel jeho syn David, který dopoledne odehrál poločas za sázavské áčko a po delší době oprášil kopačky Fanda "Bungr" Sedlmaier. K dispozici byl ještě mladý dorostenec Kuba Svoboda a Iván Kolodii, kterého sebou přivezli naše nové posily László Sztánkovics a Serhii Korotenko. Kuba a Iván si nakonec zahráli proti nám za Rataje, kterým také chyběli hráči. Ratajím pomohli gólem a asistencí. Při absenci gólmanů si dobrovolně stoupl do branky Rosťa Kanchiy.

Do vedení šli naši, ale domácí otočili. Podle kouče Boriny jsme byli lepším týmem, ale zahazovali jsme šance. Naši fotbalisté dokázali znovu zvrátit skóre na naší stranu. Domácí stihli vyrovnat těsně před koncem zápasu.

V neděli čeká naše fotbalisty béčko Sázavy. Hraje se od 15h v Ratajích.

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci