Pavel Šimáček suverénem letošního Silvestrovského pinčesu

IMG 1697

Také v letošním roce zakončili ostředečtí stolní tenisté kalendářní rok Silvestrovským pinčesem (letos 11.ročník). Turnaj byl stejně jako vloni určen pouze pro hráče klubu.

Ve čtvrtek odpoledne se v ostředecké sokolovně nakonec sešla osmička hráčů. Po krátké debatě se rozhodlo, že si zahraje každý s každým na tři vítězné sety.

Od začátku klání vládl Pavel Šimáček, který vyhrál všech sedm utkání aniž by ztratil jediný set.

Dlouho se vše odehrávalo podle předpokladů, až v posledním zápase předposledního kola se vzepnul Martin Vosádka, odvrátil proti Jurovi Žydykovi ve čtvrtém setu čtyři mečboly a pětisetovou bitvu dovedl do vítězného konce. Tato výhra ho vrátila do hry o medaile.

V posledním kole rozjetý Martin porazil i Marka Škvora a výhrou 3:1 na sety se přihlásil o medaili. 

Druhé místo pro Juru, s pěti výhrami, bylo jasné, ale další tři hráči měli po čtyřech výhrách - Marek, Martin a Petr Styblík a tak o bronzu rozhodovala minitabulka jejich vzáemných zápasů. Každý z borců jednu vyhrál, ale nejvíce setů uhrál Martin (5) a díky tomu se mohl radovat z bronzu.

Závěrečnou obíhačku o šampaňské vyhrál mladý Dan Císař.

IMG 1718


Přehled výsledků


Přehled dosavadních vítězů 

2022 - Pavel Šimáček

2021 - Pavel Šimáček

2019 - Vobecký Petr

2018 - Žydyk Roman

2017 - Žydyk Roman

2016 - Šramota Pavel

2015 - Škvor Marek ml.

2014 - Žydyk Roman 

2013 - Šramota Pavel

2012 - Menz František

2011 - Nenáhlo Jindřich


ceny

IMG 1693

IMG 1712

dan

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci