Dětský silvestrovský pinčes 2022

IMG 1684 

Ve čtvrtek 29.prosince ráno uspořádal oddíl stolního tenistu silvestrovský pinčes pro dětské členy oddílu.

V ostředecké sokolovně se jich sešlo dvanáct. Na základě výkonnosti byly děti rozděleny do dvou kategorií. V rámci každé kategorie se hrálo systémem každý s každým na tři vítězné sety.

Turnaj větších dětí ovládl Petr Dodek, který porazil všechny své týmové kolegy, byť například s Vojtou Kovářem sehrál dramatickou pětisetovou bitvu. Druhé místo patřilo Petrovi Smrkovskému, bronz bral Vojta Kovář.

Mezi menšími dětmi dominoval Jarda Klus, který suverénně vybojoval zlatou medaili. O dalším pořadí rozhodovala při rovnosti bodů (tři výhry měli tři hráči) minitabulka vzájemných zápasů. Stříbrnou medaili si na jejím základě odnesla Beátka Dvořáková a bronz Jenda Jeřábek.

Na závěr si všichni zahráli oblíbenou obíhačku o lahev šampaňského, ze které se radoval Jenda Jeřábek.

Děti předváděly urputné výkony. Ukázaly, že už se něco naučily. Nikdo nenechal žádný míček svému soupeři zadarmo. Někteří své nezdary oplakali, ale nakonec odcházeli spokojeni všichni. Každý účastník turnaj obdržel medaile, šampáňo a sladkosti. 

Děkujeme společnosti DASKO ze Sázavy za finanční příspěvek na ceny pro děti a pánům Dominiku Matoušovi a Petru Styblíkovi, za ujmutí se role rozhodčích pro kategorii menších dětí.


Přehled výsledků


 IMG 1680

IMG 1672


jenda


IMG 1647

IMG 1648

IMG 1652

IMG 1653

IMG 1655

IMG 1658

IMG 1661

IMG 1662

IMG 1666

IMG 1669

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci