Chotýšany odjely s osmigólovou posvícenskou nadílkou

Sokol Ostředek - Sokol Chotýšany 8:3 (4:1)

branky: Horák 3, Svoboda 2, Florián 2, Sidor

sestava: Krpelán - Müller (68.Rezek), Štěch, Schärfer, Krejcárek (78. Fiala) - Svoboda (55.Klus) , Florián, Sidor, Nepraš - Vildman (80. Procházka) - Horák


V sobotu jsme na domácí půdě přivítali druhý celek tabulky Chotýšany. Minulý týden v Načeradci se nám zápas úplně nepovedl a bylo tedy co napravovat. 

K utkání bylo připraveno 16 hráčů. Stále jsme sice postrádali Milana Škvora, Láďu Veselého nebo Lukáše Uršice, přesto mohl Borina postavit poměrně zajímavou sestavu. Do středu obrany byli nasazeni Honza Štěch a David Schafer. Obranou čtyřku doplnili na krajích Kamil Krejcárek a Honza Muller. Ve středu zálohy hrál Petr Florian s Edou Sidorem. Na pravého záložníka se po delší absenci vrátil Zdenda Nepraš. Vlevo nastoupil Tomáš Svoboda. Staženějšího útočníka pod Kubou horákem pak hrál Ondra Vildman.
 
Již od úvodních minut bylo zřejmé, že jsme k utkání přistoupili úplně jinak než před týdnem. Byli jsme bojovní, důrazní, téměř vždy první u míče. Tomáš Svoboda se Zdendou Neprašem trhali obranu hostů rychlými náběhy. Kuba Horák se bil na hrotu útoku.  Hosty jsme přitlačili k jejich bráně a už v 11. minutě jsme se mohli radovat z první branky. Zdenda Nepraš hezky zatáhl míč, protáhl se kolem obránce do vápna a předložil krásnou přihrávku před branku na Kubu Horáka. Kuba se z blízka trefil pod břevno - 1:0. Ve 25. minutě jsme vedli už o dvě branky, když se prosadil Eda Sidor. Zdálo se, že utkání bude jasnou záležitostí, hosté se prakticky nedostali na dostřel. V 31. minutě to ale zkusil z velké dálky hostující Radosta a Michalovi Krpelánovi bohužel míč nepříjemně skočil o drn - 2:1. I když jsme dostali smolnou branku, bylo vidět, že jsme bojovně naladěni a rozhodit jsme se nenechali. Ze své hry jsme nepolevili. Ve 37. minutě nám pak vrátil dvoubrankové vedení Tomáš Svoboda. Ve 43. minutě pak stejný hráč po pěkné individuální akci zvýšil na 4:1. Velmi dobrý poločas jsme tedy zakončili vedením 4:1.
 
Do druhého poločasu jsme vstoupili také dobře. V 54. minutě poslal krásný centr do vápna Kamil Krejcárek. Tomáš Svoboda byl při výskoku sražen brankářem hostí. Sudí neváhal a pískl penaltu. Tu s přehledem proměnil Petr Florian - 5:1. Bohužel Tomáš Svoboda musel být po nešetrném zákroku střídán a na jeho místo nastoupil Jarda Klus. O minutu později jsme už vedli 6:1. To Kuba Horák přidal svůj druhý gól v zápase. Pak jsme trochu polevili a nechali hosty v rozmezí 59. a 63. minuty snížit na 6:3. Nejprve se po rohu prosadil hlavou nikým nehlídaný Radosta a v 63. minutě po velmi sporné penaltě snížil na 6:3 Povolný. Bylo to stále o tři branky, proto nebylo nutné se stresovat. Věděli jsme, že jsme v zápase lepší a že když budeme více koncentrovaní, nemůže nám zápas utéct. V 69. minutě jsme hostům pak zasadili definitivní ránu. Kuna Horák se prosmýkl z levé strany do vápna a nasadil brankáři hostí jesličky - 7:3. Na konečný výsledek 8:3 pak upravil v 73. minutě po přihrávce Kuby Horáka střelou pod břevno Petr Florián. 
 
Utkání proti Chotýšanům se nám povedlo. Proti druhému celku tabulky jsme po celé utkání dominovali a hosty nepustili prakticky vůbec k ničemu. Pochvalu zaslouží celé mužstvo. Byli jsme důslední v soubojích, hladoví po gólech a celkově jsme působili jako technicky vyspělejší mužstvo. V sobotu cestujeme do Tichonic, které jsou v tabulce poslední. Nic jiného než tři body není možné akceptovat. 

Kamil Krejcárek


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P1010003

P1010004

P1010005

P1010007

P1010008

P1010009 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci