Stolní tenisty nezastavily ani na silné Olbramovice

V pátek sehráli naši stolní tenisté v rámci 4.kola další domácí dvojzápas. Áčko mělo za soupeře silné Olbramovice posílené o Jardu Dohnal, jenž ještě v minulé sezóně hrál KP1 v dresu Benešova. Naši s tím počítali, a tak byl povolán do zbraně prvně v této sezóně Libor Budjač. Béčko hostilo Netvořice. Jeho obavy se rozplynuly, když hosté dorazily jen ve třech a tak naši vedli ještě před začátkem 5:0.

Kromě zmíněného Libora B., nastoupili za áčko Patrik a Martin Vosátkové a Pavel Šimáček. Do čtyřhry naskočil místo Libora Marek Škvor a velké pětisetové bitvě spolu s Pavlem zdolali Trázníka s Topolem. Naši využili až 8.mečbol a pátý set tak skončil 18:16. Vosátkové nestačili na Dohnala s Chudlářským a tak po čtyřhrách byl stav vyrovnaný.

Misky vah se začaly naklánět na naší stranu již v první sérii dvouher, kdy neuspěl jen Libor v pětisetové bitvě s Dohnalem. V naší režii pokračoval zápas i ve druhé sérii, kdy prohrál jen Pavel (s Dohnalem 2:3). Stav 7:3 na konci této série posiloval v našich sebevědomí a víru ve výhru.

A opravdu třetí série přinesla definitivu, naši borci neuspěli pouze s Dohnalem (tentokráte Martin) a za stavu 10:4 bylo před poslední sérií o naší výhře rozhodnuto. Poslední série skončila smírně. Naše body vybojovali Pavel (nad Trázníkem) a Marek (proti Topolovi).

Jak bylo již uvedeno, Netvořice přijely jen ve třech, přesto naši hráli naplno. Stačilo odehrát prvních pět zápasů, aby vzhledem ke kontumačním bodům bylo jasné, že výhra je doma.


OP2: Sokol Ostředek A – SDH Olbramovice B  12:6

OP4: Sokol Ostředek B – Sokol Netvořice C  15:3


 IMG 0549

IMG 0550

IMG 0551

IMG 0552

IMG 0553

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci