Vydařená oslava 60 let existence naší TJ

Na sobotu 25. června odpoledne byla v rámci Sokolského dne naplánována oslava 60 let existence naší TJ. Po dopoledních turnajích dětí bylo na programu setkání bývalých i současných ostředeckých hráčů, v jehož rámci bylo naplánováno i fotbalové utkání.

Vedení TJ oslovilo s pozvánkou více jak dvě stovky hráčů, kteří někdy v minulosti nastoupili v ostředeckém dresu v utkání dospělých. I přes řadu omluvenek, patrně kvůli deštivému počasí, jich dorazilo téměř 70. Při příchodu obdržel každý z nich na památku minidres připomínající 60 let naší TJ (věnováno firma PROLOGIS) a tričko bílé nebo červené barvy, na které přispěl svatební salón TyAno z Benešova. Na oslavu přispěli i další partneři – obce Ostředek, SPZV Ostředek a.s., Alfia Europe a ing. Lukáš Truhelka. Všem velice děkujeme!

Právě barva trička stanovila složení dvou týmů pro slavnostní fotbalový mač. Za neustávajícího deště proti sobě nastoupili „červení“ a „bílí“. V utkání si postupně zahrálo více jak třicet borců. Všichni měli na zádech číslo 60 symbolizující délku existence našeho klubu. Slavnostní výkop provedli za asistence současného předsedy ing. Marka Škvora dva z jeho předchůdců – ing. Jiří Škvor a JUDr. Karel Tamme doplnění bývalým sekretářem klubu Milanem Škvorem starším.

Na základě přání diváků svítil na konci zápasu, řízený sudím Rostislavem Kubou, na ukazateli skóre remízový stav 9:9 a šlo se na penalty, které o vítězi nerozhodly, což ale nikomu z aktérů zápasu vůbec nevadilo.  Během penalt se umoudřilo počasí a začalo svítit sluníčko.

Po utkání předal předseda Marek Škvor medaile za vítězství v Poháru OFS několika hráčům, kteří se finále nemohli účastnit a všichni se pak společně při děkovačce pochlubili divákům i putovním pohárem.

Poté již teklo pivo proudem a všichni spolu vzpomínali na časy, kdy spolu hrávali.

Oslava 60 let naší TJ se vydařila!

Děkujeme všem, kdo se na oslavě jakýmkoliv způsobem podílel!


baner


 bili

cerveni

spolecne

vykop2

foto2

foto3

foto4

pohar2

dekovacka

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci