Dorostenci se protrápili k výhře nad Nehvizdy

Sokol Ostředek / FK Kavalier Sázava - AFK Nehvizdy  4:3  (4:2)

branky: Novák 2, Mařinec, Císař

sestava: Provazník - Míšek, Bareš J., Procházka, Prix (36.Svoboda J.) - Císař (58. Bára), Novák, Vojslavský, Dytrich Š. - Mařinec, Svoboda T.


Dorostencům se velmi vydařil vstup do zápasu. Po 15 minutách vedli 3:0 a patrně si mysleli, že si připíší snadnou výhru. Hosté ovšem nehodili flintu do žita a během krátké chvíle snížili na rozdíl jedné branky. Naštěstí okamžitě reagoval Martin Novák čtvrtým gólem. V úvodu druhé půle nás hosté zavřeli na dobrou čvrthodinu na naší půlku, ale i díky štěstí jsme drželi dvoubrankové vedení. Tlak hostů pak sice mírně polevil, ale naši hráli velmi špatně a v 65.minutě Nehvizdy snížily a cítili šanci na vyrovnání. Naštěstí trefili jen břevno a tyčku, a naší nemouhoucnost k vyrovnání nevyužili. Těsně před koncem mohl výhru pojistit Šimon Mařinec, ale penaltu po faulu na Martina Nováka mu hostující gólman lapil. Naši tak "utrpěli" výhru, která znamená velmi důležité tři body do tabulky.


Tabulka

tab dorost


PA240768

PA240769

PA240770

PA240771

PA240772

PA240773

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci