Áčko remizovalo v Benešově, céčko porazilo Olbramovice

V pátek hrálo áčko v Benešově proti déčku, které bojuje o udržení. Kvůli účasti na bodovacím turnaji mládeže chyběl Martin Vaigl a ze zdravotních důvodů nemohl nastoupit ani Standa Měchura. V sestavě s Mírou Janatou, Vosátkovými tak zaskočil Jura Žydyk z béčka. Míra s Patrikem byli stoprocentní, poradili si i s Nádvorníkem, hrajícím standardně kraj. Bod do tabulky za remízu je plusem, ale od výhry chyběl kousek, pár míčků. Jak Jura, tak Martin Vosátka prohráli s mladým Plíškem 2:3, když pátý set skončil 9:11. Nad Dvořákem vedl Martin již 2:0 na sety…

Céčko v sestavě bez Petra Stanovského, ale již s Jarkou Bartůškovou, si poradilo s Olbramovicemi. Nejvíce bodově přispěla Jarka a Petr Styblík, shodně po 3,5 bodech. Pepa Lemberk a Martin Vosádka přidali po 2,5 bodech.

Déčko doma nestačilo na suverénního lídra soutěže. Dva body získal Jindra Nenáhlo, bodík urval Pepa Suchánek.

OP1: ST Benešov D - Sokol Ostředek A  9:9

OP4: Sokol Ostředek C - SDH Olbramovice C  12:6

OP5: Sokol Ostředek D - Tatran Kamenný Přívoz B  3:15


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci