Béčko porazilo v předehrávce Čerčany

Stolně-tenisové béčko předehrálo svůj zápas s Čerčany na přání soupeře již v pondělí. Soupeř na oplátku souhlasil, že se utkání odehraje v Ostředku. Šlo o hodně. Naši měli před utkáním na 8.místě 19 bodů. Soupeř byl hned za nimi se 17 body.

V našem dresu se prvně představila nová posila - Libor Budjač, který naposledy hrál před několika lety krajskou soutěž za Zruč a téměř neprohrával. V sestavě byla i zápas od zápasu výkonnostně rostoucí Anička Holejšovská. Po třítýdenní pauze zaviněné zraněním kolene nastoupil Marek Škvor a kvarteto doplnil Jura Žydyk. 

Libor přes svou nervozitu, z toho že pár let nehrál, nedal soupeřům žádnou šanci a vyhrál všechny dvouhry. Anička přidala další tři body. Jura s Markem přispěli na naše bodové konto 2 body.

Výhra přinesla důležité tři body do tabulky a větší klid do dalších zápasů. K tomu, aby se naši vyhnuli ošidné baráži o udržení, by mohla stačit už jen jedna výhra, přestože spodek tabulky je hodně vyrovnaný.

OP2: Slavoj Čerčany B - Sokol Ostředek B  6:12 


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci