Dorostenci zakončili sezónu domácí porážkou s Týncem

TJ Sokol Ostředek / FK Kavalier Sázava - FK Týnec n/S "B"  1:6 (0:1)

Dorostence čekal v posledním kole doma papírově slabší soupeř. Bohužel trenér Budka se musel obejít bez několika hráčů základní sestavy. Trio Skála, Danko a Svoboda nedostalo povolení nastoupit od trenéra sázavského áčka. Jarda Rezek dal přednost hasičským závodům a nedorazil ani Jakub Kouřimský. Tým tak musela doplnit čtveřice starších žáků, aby mohl nastoupit v kompletní jedenáctce.

Absence několik hráčů byla znát. V první půli držel náš prapor svými zákroky gólman Kristián Korint. V druhé půli našim došly síly a soupeř začal své šance proměňovat. Čestnou branku vstřelil v samém závěru Martin Novák.

Ani vysoká porážka nic nezměnila na konečném pěkném 5. místě v tabulce. V rámci okresu naši skončili dokonce třetí. Škoda časté absence hráčů, hrajících i za sázavské áčko, medailová pozice nebyla daleko.

Poděkování patří Vaškovi Budkovi, který tým na jaře vedl jako hlavní trenér. Od nové sezóny se dorostu opět ujme Martin Novák.

Sestava: Korint - Bareš J., Tichý, Bareš V., Mistoler - Novák, Jiřík, Procházka D. - Králík, Dytrich Š., Kopáček 


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci