Áčko nedalo v záchranářském duelu Olbramovicím šanci

Stolně-tenisové áčko sehrálo ve středu velmi důležitý zápas doma proti Olbramovicím. Výhra by našim dala uklidnění do druhé poloviny sezóny. Neponechali jsme nic náhodě. Vedle Patrika a Martina Vosátkových nastoupili jak Franta Menz, tak Míra Janata a bez problémů jsme dokráčeli ke třetí výhře v sezóně, která znamená udržení 9. místa po první polovině soutěže.

Béčko mělo s Kamenným Přívozem snadnou práci. Hosté neposlali nejsilnější tým a tak jsou béčkaři pro první polovině na 1.místě tabulky s deseti výhrami z deseti zápasů.

Céčko hrálo v pátek v Čerčanech, které dosud nezískaly ani bod. Vzhledem k absenci Jindry Nenáhla ze zdravotních důvodů a Petra Styblíka, který dal přednost vánočnímu turnaji ve Vlašimi se nečekal lehký zápas. Konečná remíza je tak dobrým výsledkem. Škoda, že se našim nepodařilo vyhrát alespoň jednu čtyřhru.

OP1:  Sokol Ostředek – SDH Olbramovice  14:4

OP3:  Sokol Ostředek B – Tatran Kamenný Přívoz A  17:1

OP5:  Slavoj Čerčany C –Sokol Ostředek C  9:9


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci