Céčko senzačně skolilo lídra z Votic, béčko vyhrálo v Netvořicích

Céčko, které se muselo v pátek obejít bez zraněného Jindry Nenáhla, doma senzačně pokořilo lídra soutěže - céčko Votic. Po velkém boji si naši připsali nejtěsnější výhru 10:8. Stoprocentní byl Petr Stanovský, který uštědřil první porážku v soutěži votickému Jíšovi. Zdárně mu sekundoval Petr Styblík se třemi body a společně pak vyhráli i čtyřhru. Martin Vosádka přidal bod za výhru nad Žákem. Důležitý bod do mozaiky přidal mladík Dan Císař, který ve své poslední dvouhře, přes nepříznivý stav 0:2 na sety, překvapivě porazil Zoula.  

Ve čtvrtek hrálo béčko těžký zápas v Netvořicích, které by se v případě výhry přiblížily k našim v tabulce jen na dva body. Los dvouher nevyšel dle představ. První dvojice Standa Měchura /Martin Vaigl šla na domácí dvojku Bron / Fulín a Jura Žydyk s Markem Škvorem ml. na Netolického s Čiperou. Standa s Martinem v pohodě vyhráli. Jura s Markem favorizovaný domácí pár potrápili, ale prohráli 2:3. Los dvouher naopak našim přál. První prohru zaznamenal až Marek v poslední dvouhře druhé série s domácí jedničkou Netolickým, který tak snížil na 2:8. Ovšem Standa a Martin v následných dvou dvouhrách přidali výhry a bylo rozhodnuto. Domácí sice v závěru zápasu stav korigovali, ale nic to nezměnilo na tom, že si náš tým připsal 9. výhru z devíti zápasů. Standova bilance dvouher je úctyhodná - 33 výher ze 33 zápasů.  

Áčko hrálo v pátek ve Voticích a podle očekávání bylo bez šance na bod. Mladý Patrik Vosátka dokázal vyhrát dvě dvouhry - zdolal Písaříka a Filipa Januše. S tátou Martinem pak vyhráli i čtyřhru.      

OP1: Sokol Votice - Sokol Ostředek 15:3

OP3: Sokol Netvořice B - Sokol Ostředek B  6:12

OP4: Sokol Ostředek C - Sokol Votice C  10:8


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci