Dorostenci i žáci shodně remizovali 4:4

Oba naše mládežnické týmy si připsali o víkendu remízy a napodobily tak tým dospělých.

Dorostenci hráli ve Vestci jen v deseti, protože utkání kolidovalo se zápasem sázavských žáků a z našich také nikdo nemohl / nechtěl. Přes početní oslabení měli dle slov trenéra Budky vyhrát. O poločase vedli 2:0 a tento stav byl ještě v 70.minutě. Domácí ale dokázali za 14 minut otočit na 4:2. Naši nesložili zbraně a podařilo se jim dvěma slepenými góly Jakuba Kouřimského v závěru srovnat. A to ještě běžel Kuba Jiřík sám na domácího gólmana. Deset statečných si zaslouží za výkon pochvalu, a to přestože dle trenérů se jim druhý poločas ne zcela vydařil. 

Žáci prohrávali, ale ještě do půle dokázali otočit a hned v úvodu druhé půle svůj náskok navýšili na dvě branky. Pak však umožnili soupeři rychle srovnat.Krátce po vyrovnání svým třetím gólem poslal naše opět do vedení Martin Novák. O výhru jsme přišli 5 minut před koncem.


Dorost: Spartak Průhonice/Viktoria Vestec - Sokol Ostředek/Kavalier Sázava 4:4  (0:2) 

branky: Kouřimský 2, Skála, Mistoler

sestava: Krejcárek - Mistoler,Vávra, Šimek, Grešla - Jiřík, Danko, Skála, Rezek - Kouřimský 


Starší žáci: Sokol Ostředek - Sokol Nespeky / Slavoj Čerčany  4:4 (2:1)

branky: Novák 3, Hrůša

sestava: Hajný - Bareš, Škvor, Kodat, Biras J., Hrůša, Novák, Svoboda, Biras F., Fořt, Vaněček


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci